Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Cetate, comanda vine repede, dar nu ai voie să mănânci înăuntru, ci pe terasă (galerie foto)

ro

16 Sep, 2015 00:00 3618 Marime text
Constanţa nu duce lipsă de restaurante. Asta e clar! De curând, am luat masa la restaurantul Cetate, de pe faleza din Mamaia, în zona Meridian. Localul este unul micuţ, cu terasă. Deşi era cam răcoare afară, nu aveam voie să stăm înăuntru, ci doar pe terasă, unde ne-am şi aşezat. Locul este drăguţ, decorat cu motive tradiţionale.
 
Meniul este variat, dar se axează pe bucătăria românească, iar preţurile sunt accesibile fiecărui buzunar. Cele mai scumpe sunt platourile, cel cald, cu pastramă de oaie, aripioare de pui, mici, pulpă de pui, cartofi prăjiţi, salată de castraveţi muraţi şi varză murată costă 100 de lei, iar un platou cald cu pomana porcului, coaste de porc, pastramă de oaie, mici, ceafă de porc, pulpă dezosată de pui, cartofi prăjiţi, castraveţi şi varză murată costă 160 de lei. În ceea ce priveşte specialităţile, acestea sunt variate: muşchi de vită (60 de lei), Cordon bleu (35 de lei), coaste de porc (35 de lei) sau tigaie picantă (40 de lei). Cu 21 de lei poţi să îţi cumperi ceafă de porc cu cartofi prăjiţi, calamar pane, pomana porcului, tochitură cu mămăliguţă sau penne milanese. Cu 13 lei îţi iei mici şi cartofi prăjiţi sau şniţel de pui cu cartofi prăjiţi, hamsii cu mămăliguţă şi mujdei, tochitură, aripioare cu cartofi prăjiţi sau fasole cu ciolan dezosat. Peştele şi fructele de mare au preţuri cuprinse între 25 şi 50 de lei, o pizza costă între 15 şi 25 de lei, pe un desert poţi da între 7 şi 15 lei, iar pe o ciorbă plăteşti între 6 şi 10 lei. O cafea costă 6 lei, un suc, 4 lei, iar o bere, 5 lei.
 
Mi-am comandat şniţel de pui cu cartofi prăjiţi şi salată de varză. Mâncarea a venit foarte repede, dar era şi destul de gol localul. Cam zece minute am aşteptat, dar cea care ne-a servit ne-a dat iluzia că a trecut mai puţin, fiind foarte vorbăreaţă şi glumeaţă. Mâncarea frigea şi emana un miros plăcut, dar gustul nu a fost excelent, nefiind condimentată cât trebuie.
 
La nota de plată, ospătăriţa vorbăreaţă s-a încurcat cu bonurile şi mi-a dat separat unul pentru mâncare şi unul pentru băutură. Important este că le-a dat!

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Cetate funcţionează pe societatea Damstel Prod SRL, înfiinţată în 2001, cu sediul în municipiul Constanţa, pe strada Mureşului, ce are ca principală activitate „restaurante“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 14 septembrie 2015, asociaţi în firmă sunt Nicolae Piştalu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Sorin Bedeleanu, care mai deţine şi calitatea de administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.
 
Nicolae Piştalu mai figurează ca asociat în Piştalu Nicolae Întreprindere Individuală şi în Richmond Construct SRL. Sorin Bedeleanu apare şi el în Richmond Construct SRL, dar şi în Bedeleanu Sorin PF (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, Damstel Prod SRL a înregistrat, la finele anului 2014, o cifră de afaceri de 814.506 lei, un profit zero şi zece salariaţi, pierderea netă înregistrată fiind de 31.747 de lei. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 128.070 de lei, un profit zero, şapte salariaţi şi o pierdere netă de 193.049 de lei.

Informaţii utile

Facebook: www.facebook.com/pages/Cetate-Mamaia
Wi-Fi: Da
Locuri parcare: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii