Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irish Pub, un local select din Constanţa unde îţi face plăcere să revii (galerie foto)

ro

08 Nov, 2016 00:00 12126 Marime text
Irish Pub este un local interesant din Constanţa, amenajat într-o casă veche, fără etaj, de pe strada Ştefan cel Mare numărul 1. Deşi nu este un local mic, restaurantul era aproape plin, doar cu „lume bună”, cum ar spune unii. Amenajarea are personalitate, au vrut să se diferenţieze cu orice preţ şi au reuşit, fără îndoială: un loc cu foarte mult lemn şi altul cu multe decoruri şi mult verde în jur, mesele răsfirate, cu mult loc între ele, o atmosferă de vacanţă, de spaţiu „neconstănţean”.
 
Marea Neagră se vede splendid decupată în priveliştea terasei, iar muzica bună răsună în surdină din boxe. Investiţia pare consistentă.

Preparatele sunt şi ele speciale, nu comune, ca la orice restaurant. Poţi alege din meniu: mic dejun (18 - 22 de lei), aperitive şi salate (8 - 42 de lei), preparate vegane (20 de lei), supe (15 - 29 de lei), paste (25 - 85 de lei), peşte şi fructe de mare (18 - 195 de lei) sau preparate gătite (29 - 260 de lei). Deserturile au preţuri cuprinse între 15 şi 30 de lei, iar un suc sau o cafea costă 6 lei.
 
Eu mi-am comandat cuburi din piept de pui cu sos de blue cheese şi cartofi gratinaţi (29 de lei). Până a venit mâncarea, ospătarul ne-a adus pâine caldă şi unt din partea casei. Preparatul comandat a fost gustos şi proaspăt. Serviciul a fost bun. Sunt sigură că localul are clienţi fideli, este exact genul de restaurant în care îţi face plăcere să revii. Eu aş recomanda oricui să pună Irish Pub pe orice listă a restaurantelor (mai mult decât) frecventabile din Constanţa.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează într-un spaţiu special amenajat.

Ce spune Registrul Comerţului

Irish Pub funcţionează pe societatea Ami Com SRL, înfiinţată în anul 1996, cu sediul în municipiul Constanţa, ce are ca obiect de activitate „restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 6 noiembrie 2016, asociaţi în firmă sunt Constantin FrunzăPavel Andrei, Eugen Gigi Duţă şi Vasile Daniel Cuzic. Administratorul societăţii este Eugen Gigi Duţă.
 
Constantin Frunză mai apare ca asociat în C & C Concept Direct SRL, Decc Util Blue SRL, Ipanera Blue SRL şi în Forum Quatro SRL (întrerupere temporară de activitate). Pavel Andrei mai figurează în Fischer Life Pavel SRL, Eugen Gigi Duţă mai apare în Constant Dist SRL (lichidare, întrerupere temporară de activitate, radiată), Decc Util Blue SRL şi în Forum Quatro SRL (întrerupere temporară de activitate). Vasile Daniel Cuzic mai figurează în Cayman Force Elite SRL, Decc Util Blue SRL, Elite Arms SRL, Marine Engine Services SRL, Meda Mode SRL şi în Forum Quatro SRL (întrerupere temporară de activitate).
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, Ami Com SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 6.374.951 de lei, un profit de 523.349 de lei şi 51 de salariaţi. La sfârşitul anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 4.541.634 de lei, un profit de 130.154 de lei şi 49 de salariaţi.

Informaţii utile:

Web: http://www.irishpub.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/IrishPubRO/
Telefon: 0241 550 400
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii