Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grill Time, un local fără fiţe şi cu bun-gust din toate punctele de vedere (galerie foto)

ro

24 Sep, 2015 00:00 9022 Marime text
Zilele acestea, am tot fost prin oraş să caut un loc răcoros, cu mâncare bună și unde să nu stau „secole“ să aștept. Aşa am dat peste Grill Time, pe bulevardul Tomis numărul 121-123. Auzisem că în acest local se face mâncare bună la grătar, serviciul fiind rapid şi ieftin. Este un restaurant drăguţ, cu loc pentru nefumători înăuntru şi pentru fumători afară, pe terasă, care este cam mică. Am intrat, am observat şi am comandat. Doamna care ne-a servit a fost foarte prietenoasă, ne-a vorbit frumos şi parcă ne cunoştea de o viaţă.

Am observat că localul este deschis non-stop, în plus, se fac şi livrări la domiciliu, tot non-stop. O shaworma la lipie costă 11 lei - cea mică şi 13 lei - cea mare, iar un sandwich are preţuri cuprinse între 10 şi 15 lei. Sunt şi meniuri la farfurie, toate la preţul de 20 de lei. Astfel, îţi poţi comanda frigărui de pui la jar, pulpe dezosate la jar, aripioare de pui la jar, şniţel de pui, Gyros, ceafă de porc la jar, Saci Kavurma şi multe alte preparate din carne la grătar. Un toast costă 8-9 lei, o salată are preţuri cuprinse între 12 şi 16 lei, un suc costă 5 lei, iar un desert, 6 lei.
 
Am comandat shaworma la farfurie. Porţia a fost gata imediat şi pot să zic că a fost imensă. Dacă nu sunteţi foarte flămânzi, o porţie ajunge la două persoane. Am mâncat cel mai fraged piept de pui, bine condimentat, cu sosuri foarte bune.

Ce spune Registrul Comerţului

Grill Time funcţionează pe societatea Grill Time One SRL, înfiinţată în anul 2011, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Răchitaşi numărul 29, care are ca principală activitate „restaurante“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 23 septembrie 2015, capitalul social subscris al societăţii este de 200 de lei, integral vărsat. Asociaţi în firmă sunt Florentin Nicuşor Dragomir, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Erdinci Duran, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Administratorul firmei este Erdinci Duran.

Florentin Nicuşor Dragomir mai este asociat în Ernic Star SRL, iar Erdinci Duran mai figurează ca asociat în Duran M. Erdinci PFA, Ernic Star SRL şi Happy Day Plus SRL (radiată).
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 727.398 de lei, un profit de 34.385 de lei şi nouă salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 388.434 de lei, o pierdere de 186.762 de lei şi opt salariaţi.
 
Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/GrillTimeCT
Telefon: 0727 103 080
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii