Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doors Club, cu toate că este deschis de mult timp, este încă unul dintre cele mai populare baruri (galerie foto)

ro

08 Jan, 2014 18:06 15265 Marime text
Situat pe strada Traian, în spatele sucursalei BCR, Doors Club își menține aceleași standarde. Tocmai de aceea nu este moment în zi în care să nu fie aproape plin.
Situat la subsolul clădirii de birouri GMB, barul este destul de spațios și foarte bine amenajat. Încă de la intrare regăsești obiecte ce denotă stilul localului: tablouri cu staruri ale rockului și jazzului, discuri de vinil, instrumente musicale și așa mai departe.
Mesele sunt diversificate: în partea dreaptă sunt, în principiu, cele pentru grupuri mari, iar în partea stângă cele pentru un  număr mai mic de persoane.
Partea stângă a localului este aranjată în așa fel încât să poată găzdui, așa cum se și întâmplă, evenimente precum concerte și piese de teatru.  Totodată, se poate transforma și într-un mini-cinematograf.
Mi-au plăcut foarte mult și semnele care indică străzi și „Atenție trec crocodili”.
Așa cum am spus, Doors Club este un bar care își menține standardele, dar și prețurile mici. Popularitatea sa vine și de aici.
Spre exemplu:  între 9.00 și 15.00 ceaiurile sunt 5 lei (la ceai primești o prăjiturică), cafeaua costă 4 lei, iar ciocolata caldă 5 lei. Iar un espresso, o apă plată și o brioșă costă 9 lei.
În restul timpului, cafeaua este 6 lei, specialitățile de cafea cu alcool costă 10 lei, iar ceaiurile 7. Sucurile, toate, costă 6 lei. Eu vă recomand shake-urile, care costă 10 lei, pentru că au unele dintre cele mai delicioase shake-uri: oreo shake, snickers shake, bounty shake sau yoghurt shake.
Berea costă între 5 și 13 lei (la draught sau la sticlă), iar 35 de lei pentru 3 litri, dar la bere primiți și alune.
Servirea a fost pe măsură, având în vedere că erau un număr considerabil de clienți.
Mi-a plăcut foarte mult și recomand localul, în special în serile de miercuri când barul se transformă într-un mini-cinematograf, dar și în oricare zi a săptămânii.
 
Informații utile:
Adresa: Strada Traian nr. 68A
Facebook: https://www.facebook.com/ana.simion.332 sau https://www.facebook.com/DoorsClub
Site: http://doorsclub.ro/
Contact: 0763 661 622 sau info@doorsclub.ro
Locuri de parcare: Da
Wi-fi: Da
Happy hour: Da  9.00 – 15.00
Program: Luni – Joi: 9.00 – 01.00
Vineri: 9.00 – 05.00
Sâmbătă: 10.00 – 05.00
Duminică: 11.00 – 01.00
 
Conform Registrului Comerțului, Doors Club funcționează pe societatea SC NBC Line SRL și este administrată de Petru – Radu Boldea Colcear în parteneriat cu Mircea Boldea Colcear.
Cei doi sunt acționari și în societatea Cablenet SRL, iar Mircea Boldea Colcear s-a mai ocupat și de: Carstic SRL(radiată), Doors Arts SRL(radiată),  GMB Arts Studio SRL(radiată), GMB International SRL(faliment), GMB Professional SRL (radiată), GMB Software SRL(radiată), Romconex SA (radiată) și GMB Computers SRL (în funcțiune).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii