Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conceptul „take away”, introdus de Mio Caffe Mitică Darlaiane - „Venim în ajutorul clienţilor care vor să cumpere cafea la pachet“ (galerie foto)

ro

18 Jul, 2015 00:00 6065 Marime text
Un spaţiu intim, cu un design modern, unde mirosul de cafea prăjită îţi răsfaţă simţurile şi te invită să te bucuri de un espresso sau de un cappucino alături de prieteni. Vorbim de noul serviciu lansat, în această săptămână, de Mio Caffe, şi anume take away. Prin acest nou serviciu introdus, Mio Caffe vine în ajutorul clienţilor care nu au timp să îşi bea cafeaua în oraş, ci vor să o ia la pachet.
 
Managerul cafenelei, Mitică Darlaiane, spune că acest concept - nou în Constanţa - este similar celui din Italia. Adică vii la bar, iei cafeaua, o plăteşti şi pleci. „Toată consumaţia o achiţi la bar. Indiferent dacă rămâi să serveşti cafeaua la noi sau o iei cu tine. Ca să încurajăm să opteze pentru take away, clientul primeşte un croissant din partea casei, un mic dejun italian. La noi nu se fumează. Vreau să se simtă mirosul de cafea prăjită, de fresh-uri, de cappuccino. Fumătorii pot servi cafeaua pe terasa de afară“, spune Mitică Darlaiane. Şi nu doar cafeaua Essse gata pregătită le stă la dispoziţie iubitorilor acestei băuturi, ci şi pachete întregi de cafea, gata să fie cumpărate de cei interesaţi. „Este un coffee-shop, de unde clienţii noştri nu doar că vor fi serviţi cu o cafea proaspăt pregătită, ci tot de aici pot procura espressoare pentru acasă sau pentru birou, precum şi şase sortimente de cafea, ciocolată caldă şi ceaiuri“, mai spune managerul localului, Mitică Darlaiane. Cele şase sortimente de cafea sunt pregătite cu un nou espressor de cafea de birou, realizat de renumitul designer italian Giugiaro. Aparatul poate prepara şase feluri de cafea şi două tipuri de ciocolată caldă.
 
De asemenea, la Mio Caffe, clienţii pot opta pentru diverse fresh-uri, printre care şi unul cu proprietăţi detoxifiante, preparat din morcov, ţelină şi sfeclă, un cocktail delicios care aduce multe beneficii organismului. „Fresh-urile sunt făcute la aparate care nu distrug vitaminele, iar clientul poate comanda orice combinaţie de legume şi fructe“, ne-a mai dezvăluit Mitică Darlaiane.
 
La Mio Caffe ai parte de o gamă variată de produse, la preţuri accesibile pentru orice buzunar. Spre exemplu, o cafea la filtru costă 4 lei, un cappucino - 7 lei, un latte macchiato - 8 lei, un frappé - 10 lei, o cafea ginseng - 6 lei, iar o cafea de orz - 5 lei. Pentru un ice coffee, veţi achita 10 lei, pentru un ceai - 7 lei, iar pentru un fresh - 10 lei. Şi deserturile au preţuri accesibile: un croissant simplu costă 4 lei, iar un croissant cu caise şi un melc cu vanilie şi stafide - 5 lei fiecare. Pentru o limonadă clasică veţi plăti 10 lei, iar pentru una cu mentă, pepene galben, căpşuni sau ghimbir - 11 lei.
 
Amatorii de cafea Essse sunt aşteptaţi la cea de-a doua locaţie a Mio Caffe, situată pe strada Ştefan cel Mare nr. 53 (vizavi de Tomis Mall).
Adresa Facebook: Mio Caffe Take Away
Wi-Fi: parolă miocaffe


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii