Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cofetăria Zoomserie, raiul prăjiturilor (galerie foto)

ro

28 May, 2015 00:00 15230 Marime text


Sunt o mare fană a prăjiturilor. Ştiind acest lucru, prietenii m-au invitat la o cofetărie la care nu mai fusesem: Zoomserie, de pe bulevardul Tomis, vizavi de Primăria Constanţa.
 
De cum intri, simţi cum ţi se inundă gura la vederea atâtor bunătăţi din vitrina frigiderelor. Mă aşez la masă şi savurez cu privirea „delicioasele“ expuse. Pentru că mi-am dat seama că nu o să vină nimeni să mă întrebe ce doresc, mă ridic şi îmi aleg din zecile de feluri de prăjituri (păcat că nu pot lua din toate!).
 
Observ că o savarină costă 11 lei, o prăjitură Black Cherry, din cremă de ciocolată cu cremă de lapte şi un strat de vişine, costă 8 lei, o plăcintă grecească denumită Karidi, cu nucă şi cremă de lapte, costă 9 lei, iar o prăjitură Migdala, cu cremă de vanilie şi fulgi de migdale, costă 8,5 lei. În vitrină mai sunt însă şi alte ispite: eclere, care costă 7 lei, prăjiturile Oreo, la preţul de 8,5 lei, şi Serano, Caramela, Ciocolatino, Biscotto, Revani Portocale, Şoricel sau Ferrero Rocher, toate câte 8 lei. Pentru o cafea, trebuie să plătiţi între 5 şi 8 lei, un cappucino costă 7 lei, iar un frappé clasic, 9 lei. Pentru o băutură răcoritoare, trebuie să scoateţi din buzunar 5 lei.
 
Îmi vine rândul şi mie, moment în care comand o plăcintă grecească. Ospătăriţele sunt îmbrăcate şi coafate la fel. Nu doar vestimentaţia lor mă determină să le confund, ci şi faptul că toate sunt brunete şi au aceeaşi statură. Încă un lucru pe care îl au în comun este că sunt foarte amabile.
 
Atmosfera este caldă, decorul este plăcut. Spaţiul nu este mare, ci, mai degrabă, aglomerat şi înghesuit, iar toaletele sunt mici, dar curate. În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt destul de ridicate, dar personalul are o justificare pentru acest fapt: „Dacă doriţi ceva de calitate, trebuie să şi plătiţi pentru asta“. Cei care fumează vor putea sta la o ţigară doar pe terasa cofetăriei, care, de curând, a devenit disponibilă, în interior fumatul fiind interzis.
 
Potrivit Registrului Comerţului, cofetăria funcţionează pe societatea Frost Sweets SRL, înfiinţată în anul 2012, din Constanţa, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al zahărului, ciocolatei şi produselor zaharoase“.   
                                                                                                                 
Asociaţi sunt Dumitru Pavel şi Liviu Popa, acesta din urmă deţinând şi calitatea de administrator în firmă. Ambii au o cotă de participare la beneficii şi pierderi de câte 50%. Dumitru Pavel mai este asociat în firmele Billy The Kid SRL (radiată), HI-Tech Glass SRL, HI-Tech Plastic Industries SRL (sub incidenţa Legii 85/2006) şi Ideal Concept SRL. Liviu Popa mai este asociat în societăţile DCD Import-Export SRL, DLD Trading SRL, Pontica H2O EW SRL (întrerupere temporară de activitate) şi Verdi Ambiental SRL.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 505.065 de lei, un profit de 36.458 de lei şi patru salariaţi.
 
Informaţii utile
 
Adresa: bulevardul Tomis nr. 56
Site: http://www.zoomserie.ro/
E-mail: constanta@zoomserie.ro
Facebook: https://www.facebook.com/pages/ZOOMSERIE/
Telefon: 0752.269.555
Locuri de parcare: Da
Wi-fi: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii