Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chinese Garden, un restaurant liniştit, cu preţuri piperate (galerie foto)

ro

08 Apr, 2014 00:00 6728 Marime text
Situat în zona Casei de Cultură, pe strada I. G. Duca, restaurantul chinezesc nu este greu de observat. Cu elemente ce indică specificul localului, designul este unul destul de interesant. Totuşi, preparatele sunt la fel de prost făcute ca şi cele servite în punctul aflat în Portul Tomis. De asemenea, un alt reproş este legat de timpul în care mi-a fost adusă comanda. Să nu mai spunem că mâncarea era rece şi lipsită de gust. Mai mult decât atât, cappuccinoul meu avea gust de cafea instant, ceea ce, pentru mine, scade valoarea produsului şi, implicit, a restaurantului.
Aşadar, nu vă recomand să mâncaţi aici, din mai multe motive. Spre exemplu, tăiţeii (noodles) au foarte mult sos de soia şi prea puţin din restul ingredientelor. Nici servirea nu a fost strălucită, iar preţurile sunt prea mari - nu neapărat comparativ cu celelalte localuri de acest gen, ci raportat la calitatea produselor şi a serviciilor oferite.

Totuşi, restaurantul are şi plusurile lui: este un spaţiu ideal pentru întâlniri care se pot desfăşura în linişte, atmosfera intimă contribuind la acest lucru. De asemenea, apreciez compartimentarea fumători / nefumători şi faptul că băile sunt relativ curate. Per total, nici punctul din Portul Tomis nu mi-a plăcut prea mult, şi, cu siguranţă, nici acesta. Totuşi, diferenţa dintre cele două este dată de design. Mai trebuie menţionat faptul că Chinese Garden face livrări la domiciliu.
 
Conform Registrului Comerţului, Chinese Garden SRL este administrată de Mihai-Iulian Voiculescu, în parteneriat cu Domnica Voiculescu. Mihai Iulian Voiculescu este partener al societăţii Alco Entertainment Club SRL, care a funcţionat în Piteşti, apoi a fost mutată în Clinceni, Ilfov. De asemenea, el a mai fost implicat şi în societatea Alco Impex Service SRL, momentan radiată. Totodată, Mihai Iulian Voiculescu este partener în societatea Julius Trade SRL.

Informaţii utile
Site: http://www.chinesegarden.ro/constanta/
Rezervări / Comenzi: 0745.11.11.44 / 0241.670.717
Program: Luni - Duminică, 10:30 - 23:30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii