Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camelot Cafe mai bine rămânea închis! (galerie foto)

ro

25 Feb, 2014 00:00 2873 Marime text
Nu ştiu cât aţi auzit despre cei de la Camelot Cafe, dar staţi liniştiţi. Nu aţi pierdut mare lucru! Când am ajuns acolo arăta ca după război. Chelnerii s-au scuzat şi au spus că au avut câteva zile închis şi de aceea nu au meniuri. Pe lângă asta, preţurile din meniurile pe care le aveau nu coincideau absolut deloc cu cele de pe proforma pe care a primit-o drept notă de plată.
 
Nu mai pun la socoteală că în afară de espresso, câteva tipuri de sucuri, un brand de bere şi vodkă nu aveau nimic altceva. Exact aşa s-a şi exprimat cel care ne-a servit, pe care eu l-am numit generos „chelner” chiar dacă nici nu arăta, nici nu era îmbrăcat corespunzător.
Interiorul era, cumva, interesant. Am înţeles că se putea sta şi undeva la subsol, dar chelnerul ne-a lăsat să înţelegem că nu ar fi o idee aşa bună.
 
Locul era înghesuit, buchisit şi cam prăfuit.
 
La bar era o domnişoară a cărei „uniformă de lucru” nu numai că era indecentă şi kitschosă, dar era de-a dreptul neplăcută privirii. După ce a dat cu mopul s-a apucat să ne servească băuturile. Atunci a fost momentul în care m-am bucurat că nu aveau mâncare pentru că nici aspectul localului, nici respectiva domnişoară nu îmi inspirau încredere deloc, cu atât mai mult nu îmi dădeau impresia de curăţenie.
 
În baie nu am avut curaj să intru, era un fel de doi în unu. Două încăperi cu o intrare.
 
Sinceră să fiu nu mi-a plăcut nimic, nimic. Nu aş reveni nici dacă aş ştii că şi-au mai schimbat pe ici pe colo câte ceva. Şi cu siguranţă nu vi-l recomand!
 
Conform Registrului Comerţului, Camelot Cafe funcţionează pe societatea Tabu Sport Cafe SRL, de care se ocupă Cavit Surgit.
 
Informaţii utile:
Adresa: Bulevardul Tomis nr. 135
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Camelot-Cafe-Club/513807952067237
Site: www.tabucafe.com
Contact: 0724736778 / 0763066142
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii