Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Café d`Art, un local cu tradiţie (galerie foto)

ro

31 Jan, 2014 00:00 4659 Marime text
Cafe d`Art este situat chiar lângă Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. Sunt sigură că aţi fost aici sau cel puţin că aţi auzit câte ceva despre el. Primul lucru pe care îl poţi spune este că întotdeauna are clienţi. Înainte demisolul era şi el parte din cafenea şi puteai ocupa o masă acolo, dar acum s-a transformat într-un club ceea ce cred că este o idee foarte bună şi profitabilă.

Locaţia este amenajată cochet, dar nu foarte elegant, iar scaunele mi se par uşor incomode. Totuşi servirea şi personalul amabil îţi ia gândul inclusiv de la preţurile cam mari. Deşi nu prea au reflexul de a schimba scrumierele...nici măcar o dată pe oră sau la două ore!

Spre exemplu, dacă peste tot fresh-urile sunt 10 lei, aici costă 12. În rest cafeaua este într-o gamă destul de largă, cu preţuri între 6 şi 12 lei, apa, sucurile şi berea costă 6 lei, iar cele mai scumpe mi se par ceaiurile – 10 lei. Acestea au, cumva, preţuri de mall sau ceainărie şi sincer nu cred că merită în condiţiile în care nicăieri nu le-am găsit la preţuri mai mari de 8 lei. Băile erau curate şi arătau destul de bine ca şi design. Ceea ce mi s-a părut cam ciudat au fost reclamele din băi. Serios acum, de ce m-ar convinge un afiş a4 dintr-o toaletă a unui local să îmi fac tatuaj? În sfârşit, dacă reuşiţi să ignoraţi câteva defecte, locaţia este bună pentru grupuri restrânse.

Conform Registrului Comerţului, Cafe d`Art funcţionează pe societatea comercială Concordance Caffe SRL în care ai cărei acţionar este Alexandru Ghiţă.

Informaţii utile:
Adresa: Str. Mircea cel Bătrân nr. 97
Site: www.cafedart.ro
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/pages/Cafe-Dart-Constanta/417197671721094
Foursquare: https://foursquare.com/v/caf%C3%A9-dart/
Contact: 0723 187 631
Locuri parcare: Da
Wi-fi: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii