Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buddha Bar, local cu mâncare bună, dar care se lasă aşteptată mai mult de o oră (galerie foto)

ro

26 May, 2016 00:00 8378 Marime text


Buddha Bar este situat în Piaţa Ovidiu, vizavi de Muzeul de Istorie, dar mai au un local şi pe bulevardul Tomis, vizavi de Primăria Constanţa. Însă noi l-am ales pe cel din Piaţa Ovidiu, pentru că arată mai bine şi are o terasă spaţioasă. Designul este foarte frumos, cu obiecte de inspiraţie asiatică şi mobilier din lemn.
 
Erau foarte mulţi clienţi când am ajuns noi, semn că localul este cunoscut şi apreciat de constănţeni. Preparatele au specific internaţional. Astfel, puteţi servi sandviciuri (13 - 18,50 de lei), hamburgeri (18,50 de lei), pizza (17 - 23 de lei), aperitive reci (10 - 11 lei), salate (17 - 23 de lei), paste (18 - 21 de lei) sau pui (19 - 23 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 12 şi 16 lei, iar un suc costă 6 lei. La Buddha Bar puteţi trage şi din narghilea, contra unor preţuri cuprinse între 28 şi 50 de lei.
 
Am comandat piept de pui la grătar cu cartofi prăjiţi (21 de lei), care au venit (şi nu exagerez!) în aproximativ 90 de minute! Am văzut că era plin localul, însă nu mi s-a mai întâmplat să aştept atât de mult o banală mâncare. După ce ne-am pierdut răbdarea, am întrebat ospătarul cât ar mai dura, şi-a cerut scuze politicos şi a mers să vadă în ce stadiu este comanda noastră. Într-un final, a adus-o, împreună cu scuzele. La gust nu am avut nimic de comentat. Foarte bună!
 
Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu ne-au întrebat dacă achităm cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Buddha Bar funcţionează pe societatea KKK Cosmo Bar SRL, înfiinţată în 2015, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 25 mai 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Mahmud Marius Assaf, care mai figurează în Bar Coffee & Dolce SRL (lichidare; radiată).
 

Informaţii utile: 

Web: buddhabar.ro
Facebook: www.facebook.com/Buddha-BAR-Constanta
Telefon: 0761 322 774
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Nu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii