Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bourbon Cocktails & Coffee, un loc bun pentru a face o pauză de la cumpărături (galerie foto)

ro

03 Dec, 2015 00:00 4439 Marime text


Bourbon Cocktails & Coffee face parte dintr-o reţea mai mare de cafenele, iar locul pe care am ales să îl vizitez este cel din City Park Mall. Deşi vin des aici, încă mă fascinează să văd oameni care aparent lucrează la bănci sau în companii stând alături de băieţi cu espadrile sau în costum şi cămaşă albă descheiată la trei nasturi, femei frumoase cu fustiţe miniaturale… De regulă, cei care se află în acest centru şi fac o pauză de la cumpărături se opresc la Bourbon Cocktails & Coffee.
 
Conceptul Bourbon Cocktails & Coffee a fost dezvoltat şi implementat pentru prima dată în Tomis Mall din Constanţa şi s-a extins prin deschiderea de noi locaţii, pentru ca apoi să înceapă dezvoltarea prin sistemul de franciză în toată ţara.
 
Este o atmosferă caldă, relaxantă, canapelele roşii şi tipul meselor fiind potrivite pentru o cafenea. Spaţiul este aerisit, cu toate că este un local de fumători, cromatica este în tonuri plăcute de roşu, iar muzica nu este zgomotoasă. Preţurile sunt destul de bune având în vedere locul, atmosfera şi serviciile. Un espresso costă 7 lei, un cappuccino are preţuri cuprinse între 9 şi 15 lei, un macchiato - 8 - 11 lei, un frappé - 8 - 12 lei, o ciocolată caldă - 10 lei, un ceai - 10 lei, un fresh - 11 - 14 lei, o bere - 8 lei, iar un suc - 7 lei. De mâncare nu am găsit nimic în meniu. Aşa că, dacă vrei să îţi potoleşti foamea, trebuie să mergi în altă parte.

Ce spune Registrul Comerţului

Bourbon Cocktails & Coffee din City Park Mall funcţionează pe societatea Amăruii SRL, înfiinţată în anul 1998, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 2 decembrie 2015, asociatul unic şi administratorul societăţii este Răzvan Cristian Iacob, care mai figurează în Bourbon SRL, Decc Util Blue SRL, Elcora Nav SRL (radiată), Finance SRL, Hacienda Cafe SRL, Ipanera Blue SRL, Les Palmiers Relax SRL şi R.F. Pub 2003 SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Amăruii SRL a înregistrat, la sfârşitul anului 2014, o cifră de afaceri de 5.902.413 lei, o pierdere netă de 275.383 de lei şi 41 de salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 3.818.381 de lei, un profit de 5.538 de lei şi 70 de salariaţi.
 
Informaţii utile
Site: www.bourbon.ro
Facebook: www.facebook.com/pages/Bourbon-Cocktails-Coffee-City-Mall/
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii