Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beer Saloon – fostul Chevalet Bistro redenumit şi cam atât (galerie foto)

ro

11 Dec, 2013 00:00 4553 Marime text
Beer Saloon, este noua denumire a restaurantului Chevalet Bistro. Acesta se află în parcul din faţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Distribuirea parter plus etaj conferă atât intimitate cât şi o oarecare linişte. Acest lucru se întâmpla şi când era bistro-ul Chevalet.
 

Acum, cu noua denumire îţi dă impresia că aici vei găsi o gamă largă de specialităţi de bere, însă... nimic mai fals. Din exterior este la fel de pretenţios cum era Chevalet, dar interiorul arată ca un bar de cartier. Nu-i lipsesc decât „păcănelele”. Chiar dacă etajul a rămas poate puţin mai arătos decât parterul şi feţele de masă tot sigla şi numele Chevalet Bistro poartă, bucătăria care ocupă aproape jumătate din etaj... strică tot ansamblul. Iar dacă ai ghinion şi primeşte vreo comandă, tot spaţiul va mirosi a mici şi ceafă de porc. Aţi ghicit, da - pentru că doar asta mai au în meniu!
 
Nu mai vorbim că baia care se află la etaj este doar pentru angajaţi şi dacă greşeşti drumul te poţi trezi în bucătărie. În rest, pentru băutorii de bere, preţurile sunt bune: berea costă de la 3 la maxim 6 lei, apa este 4 lei, un suc este 6 lei, iar cocktailurile sunt 12 lei şi, respectiv, 10 lei. Şi chiar dacă este ciudat să mergi la un Beer Saloon şi bei cafea, nici această nu e scumpă: cel mult 6 lei, la fel şi ciocolata caldă.
La drept vorbind, nu prea ne-a plăcut şi am avut tot timpul senzaţia că suntem într-un bar de cartier.
 
Informaţii Utile:
Adresă: Bulevardul Tomis nr. 391
Facebook: https://www.facebook.com/chevaletbistro
Telefon: 0721 421 501
Wi-fi: Da
Cifra de afaceri în 2012 – 9.500 lei
 
Conform Registrului Comerţului, Beer Saloon funcţionează pe societatea SC Bistro Chevalet SRL şi este administrată de Marinela Nasta Pauca şi Petrişor Nelu Pauca. Cei doi sunt parteneri şi în societatea SC Long Beach SRL. Petrişor Nelu Pauca se mai ocupă şi de Cherhana Chevalet SRL şi First Invest Business SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 06 Mar, 2014 23:23 Beer Saloon, sau fostul Chevalet este mult mai mult decat probabil pare pentru unii.Este locul unde chiar te poti simti ca acasa, foarte relaxat si intotdeauna unul dintre angajati are o vorba buna pentru tine. Atmosfera e super degajata, nimeni nu este morocanos, nimeni nu te repede si tot timpul esti tratat ca un vip chiar daca esti intr-un bar de " cartier". Personanul te face sa te simti important si bagat in seama, atmosfera este calda si nici sefii nu au fite si se comporta cu tine de parca le-ai fi prieten. Tot ce vrei se face, se poate si se rezolva. Ca mine mai sunt si alti clienti, noi ne simtim aici ca acasa si sincer recomand tuturor cateva vizite la rand, nu numai una pentru a putea intelege despre ce vorbesc, iar mai apoi, o sa preferati acest mic barulet multora, pentru ca are acel ceva care nu se gaseste in multe locuri si anume SUFLET :)
  • pauca nelu 07 Feb, 2014 11:38 Buna ziua stimata DIANA POPA si ziarul dv.ziua de cta.acest BEER SALOON este doar un bar de cartier ,nu se adreseaza persoanelor pretentioase si pline de fitze, normal ca este mult mai usor sa frecventeze locuri sofisticate din centru,consumatorii din cartier sunt foarte impresionati de unicul loc cu mici si bere,cred ca este timpul sa promovam produse ROMANESTI proaspete.sa nu vi se para ciudat de contraste,sunt cafenele in oras care vand si bere s-au ale produse care nu au nici o legatura cu o cafenea.DA ESTE O BERARIE REUSITA DE CARTIER CU UN DESIGN REUSIT SI PRETURI MICI,,,VA ASTEPTAM CU DRAG