Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacaro Port – restaurantul ce te introduce într-un peisaj portuar englez (galerie foto)

ro

23 Sep, 2013 00:00 12120 Marime text
Restaurantul Bacaro Port te surprinde prin modul plăcut de amenajare a interiorului care recreează atmosfera dintr-o casă engleză situată într-un port.

De cum te apropii de restaurant, culorile deschise, marine, pe care decorul le-a adoptat întru totul, îţi stârnesc curiozitatea. Pereţii sunt transformaţi în ferestre imense, fapt ce conferă localului o luminozitate aparte. Decoraţiunile sunt până şi pe părţile laterale şi par o improvizaţie, ca o joacă de copii.
Interiorul este aranjat până la ultimul detaliu: feţe de masă în carouri cu alb şi albastru, scaune din aceeaşi poveste, cuier decorat cu pălării de marinar şi comandant de vas, mini-vaze cu flori acoperite în pânză de sac şi bicicleta vintage cu un coş cu flori pe ghidon, sunt amănunte ce îţi atrag atenţia de cum intri.

Minunate sunt şi arcadele de flori care se găsesc de o parte şi alta în interiorul restaurantului.
Până şi meniurile au aceeaşi temă: marginea fiecărei file este decorată cu obiecte ce aparţin câmpului semantic al mării.
Preparatele culinare sunt pe măsură şi sunt adaptate pentru orice moment al zilei. De exemplu, găseşti aici preparate pentru micul dejun: omleta tradiţională la 12 lei, somonul și ouăle la cuptor costă 19 lei, iar omleta cu fructe de mare este la preţul de 14 lei.

Salatele sunt de la 13 la 40 de lei, iar preparatele din peşte le găsiţi aici de la 18 lei până la 55 de lei. Fructele de mare au cam acelaşi preţ - între 22 şi 55 de lei, iar dacă nu vă sunt pe plac niciunele dintre aceste bunătăţi, aveţi la dispoziţie o gamă de mâncăruri din carne de pui, curcan, vită sau porc. Produsul cel mai scump din meniu este şi de această dată şampania care are preţul de 600 de lei.
Servirea a fost excelentă, chelnerii au fost foarte prompţi şi drăguţi. Şi chiar dacă preţurile sunt destul de ridicate, serviciile, gramajul, ambianţa, consistenţa şi ingredientele merită toţi banii.
 
Bacaro Port funcţionează potrivit Registrului Comerţului pe firma S.C. FILA S H S.R.L. şi este administrată de Soare Florica Dorina în parteneriat cu Soare Aurelian. Managerii restaurantului se numesc Toader Alexandru şşi Soare Alexandra.
 
Informații utile
Facebook: https://www.facebook.com/BacaroPort
Pentru rezervări: 0743 183 990
Instagram: bacaroport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii