Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un local plin de optimism Arriba, primul restaurant cu produse mexicane din Constanța (galerie foto)

ro

03 Jul, 2015 00:00 9608 Marime text
De aproximativ două săptămâni s-a deschis pe bulevardul Tomis, la numărul 47, restaurantul Arriba, primul local cu preparate mexicane din Constanța. Este un restaurant micuț, de tip fast-food, cu o terasă la fel de mică. Ca la orice local de acest tip, spui ce doreşti la bar, iar mâncarea îți este adusă în momentul în care este gata.
 
De cum intri pe ușă, începi să experimentezi universul mexican - fascinant, colorat și plin de optimism. Designul este caracterizat de linii rustice și elemente colorate, pereții sunt o explozie de culori (am văzut chiar și o greblă pe un perete, la intrare!), iar ritmurile incitante ale muzicii mexicane și mirosul irezistibil al mâncărurilor fac din Arriba un loc potrivit pentru o ieșire cu prietenii. Însă nu foarte mulți, pentru că, repet, e micuț!
Meniul restaurantului e un adevărat carnaval de cuvinte, arome și texturi. O porție de Nachos con salsa costă 15 lei, o porție de Tacos de pui - 8 lei, un Burrito de pui - 16 lei, iar o Quesadilla - 15 lei. Specialitățile restaurantului sunt Camarones a la diabla, cu creveți şi jalapenos, roșii verzi și coriandru, la prețul de 18 lei, Hot chicken wings, cu chilli, coriandru și sour cream, la prețul de 15 lei, sau sandwich cubanez cu porc, șuncă, ceapă caramelizată, cheddar murat și castraveți murați cu mojo picon, la 19 lei.
 
Un desert costă 12 lei, iar o cafea sau un suc - 4 lei. Faimoasa tequila are prețul de 8 lei, iar o bere costă 9 lei. Făcând un calcul, poți să mănânci și să bei cu 20 de lei. Dacă vrei și desert, ajungi undeva la 30 de lei. Un preț convenabil, dacă ești iubitor de nachos, taco, burrito și alte preparate ale bucătăriei mexicane.
Eu am comandat o porție de Fajitas de pui cu ceapă, ardei gras, jalapenos, cheddar, guacamole și fasole roșie, la prețul de 15 lei. Porția a fost enormă pentru mine, așa că înfometată nu am putut să plec de acolo. Deci, dacă nu sunteți flămânzi, dar însoţiţi, puteți împărți o porție. Dar aveți grijă... e PICANT! Mi-a luat gura foc după prima înghițitură. Așa că nu vă înfigeți în porție din plin sau spuneți că preferați fără „picanterii“, în cazul în care nu vă plac sau nu faceţi faţă ardeilor iuţi. În rest, preparatele sunt gustoase, proaspete, comanda vine repede și, la final, simți că ai avut o petrecere în farfurie datorită culorilor și mirosului. Așadar, Arriba e un loc de ținut minte atunci când vreţi să mâncaţi în stil mexican!

Ce spune Registrul Comerțului

Restaurantul Arriba funcționează pe societatea Ima Pro Invest SRL, cu sediul în municipiul Constanța, având ca obiect de activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 1 iulie 2015, societatea a fost înființată în acest an și are ca asociat și administrator pe Mihaela Camelia Vlad.
 
Informații utile
 
Facebook: www.facebook.com/pages/Arriba
Telefon: 0740 077 196
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii