Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senso Ambiente

ro

05 Sep, 2013 22:46 4558 Marime text
Filosofia Senso Ambiente isi are originea in istorie, inspirata din cultura popoarelor vechi, ce isi organizau spatii speciale dedicate curateniei trupului dar si relaxarii spiritului, ridicand ritualul baii la rang de arta. Camera de baie se transforma, astfel, dintr-un spatiu banal destinat unor activitati de rutina intr-un habitat captivant, functional si atractiv in acelasi timp.
   De aceea, Senso Ambiente a ales sa lucreze cu acei furnizori care, prin produsele lor, imbina functionalitatea perfecta cu tehnologia moderna si design creativ. Oferta noastra este completa: de la lavoarul cu forme ingenioase adecvate personalitatii fiecaruia, dusul ce revolutioneaza simturile, ceramica aristocrata si accesoriile rafinate pana la cazi ce indeamna la visare sau invigoreaza prin hidromasaj, saune, minipiscine, baterii si cabine de dus. Un portofoliu echilibrat de produse, pentru spatii private dar si publice.


 Iar daca alegerea pare dificila, echipa Senso Ambiente va sta alaturi, oferind consultanta de specialitate gratuita si suport profesional pentru o decizie corecta, adaptata in egala masura personalitatilor, dorintelor, si bugetelor clientilor sai, dar si proiectelor complexe ale distribuitorilor, pentru care Senso ofera suplimentar suport in finantare.
   Va asteptam in Showroom pentru a descoperi o parte din produsele si sugestiile originale ale partenerilor nostri, pentru o surprinzatoare incursiune pe taramul creativitatii aplicata cu succes, functionalitatii perfecte.
   Senso Ambiente este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2004.


Contact:
Str. Stirbei Voda, Nr.160-162
Sector 1, Bucuresti, Romania
Cod Postal: 010121

tel: 021-407.34.74
tel: 021-410.36.72/73
fax: 021-410.36.51
office@sensoambiente.ro
http://www.sensoambiente.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii