Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Supereroii cuceresc cinemaurile!

ro

31 Oct, 2015 10:29 3192 Marime text

Nicicând nu a fost nevoie ca omenirea să fie salvată de atâtea ori, ca în 2016. Supereroi și antieroi scot costumele de la naftalină și se pregătesc de întâlnirea cu marele ecran. Opt producții adaptate după comic bookuri își vor găsi locul în programul cinematografelor din întreaga lume, la anu’. Dacă își încordau ceva mai tare mușchii, Marvel, DC și trioul Warner/Fox/Sony lansau câte un film cu supereroi pentru fiecare lună a lui 2016, iar noi nici că ne mai mutam din sălile de cinema.

Invazia supereroilor în cinematografe se desfășoară după un plan bine ticluit, despre care poți citi acum. Pune bookmark la articol, poate o să ai nevoie să te întorci la el în 2016, ca să nu te ia pe nepregătite vreo premieră.

Deadpool
Premieră: Februarie 2016


Până și Ryan Reynolds (actorul care îl interpretează pe Deadpool) a făcut mișto de apariția PG 13 a personajului său în producția X-Men Origins, Wolverine. Despre fani, ce să mai spunem? Nimeni nu mai spera ca Deadpool și a sa gură spurcată, să primească reprezentarea pe care o merită pe marile ecrane. Proiectul pentru un film dedicat acestui antierou este în discuție din 2000. După 15 ani de ezitări, întârzieri și renunțări, uite însă că se întâmplă! Lui Ryan Reynolds trebuie să îi mulțumim pentru că a convins, cu tenacitatea sa, studiourile Fox să lansează un film în întregime dedicat lui Deadpool (bine… ar mai fi de vină pentru lansarea din 2016 și leakul de imagini test din timpul producției. Principiul ar fi fost: mai bine îl lansăm noi oficial, decât să ajungă pe net!). Trailerul promite o producție pentru care merită să plătești biletul la cinema.



Batman V Superman: Dawn of Justice
Premieră: Martie 2016


Simt că nu pot anunța întâlnirea lui Batman cu Superman și Wonder Woman, fără o coloană sonoră adecvată. Așa că…tam taaanaaaanaaaaam! (așa-i că l-ai citit cântat?)

Studiourile DC (care controlează drepturile de autor pentru Batman și Superman) lansează, în 2016, una dintre cele mai controversate producții ale sale. Controversa este cauzată de alegerile făcute pentru interpretarea supereroilor. În urmă cu doi ani, aflam că Ben Affleck va fi noul Batman. Șoc! Apoi Gal Gadot și-a adjudecat-o pe Wonder Woman, iar Jesse Eisenberg a devenit Lex Luthor. Internetul a explodat din cauza acestor decizii. O controversă aprinsă care face mai mult bine decât rău producției, pe care DC pune mare bază. În acest film, studioul va încerca să construiască un univers narativ generos, care să permită dezvoltarea unor filme viitoare. Rămâne de văzut dacă va fi gustată de public The Trinity (așa a fost botezată întâlnirea celor 3 supereroi).



Captain America: Civil War
Premieră: Martie 2016


Se spune că producția asta nu are cum să fie altceva decât un succes de box office. Captain America: Civil War precede evenimentele din The Age of Ultron, când guvernele reunite ale lumii decid să dea o lege prin care toți cei cu puteri paranormale, trebuie să se declare ca atare. Decizia îi face pe cei vizați să se separe în două tabere, una pro înregistrare (tabără condusă de Iron Man) și o alta contra întregistrare (facțiune condusă de Captain America). Uite așa foști aliți devin dușmani de moarte și se naște o gâlceavă de nu știu cum or reuși să o scoată la cap în două ore și ceva de film.



Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii