Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Păzea - reîncepe The Walking Dead!

ro

10 Oct, 2015 11:58 1781 Marime text


Umblători din toate colțurile, pregătiți-vă floricelele, aspirați canapelele, căutați cele mai pufoase perne! The Walking Dead, serialul ce-ți dă fiori reci pe șira spinării, se întoarce pe un mic ecran din apropierea noastră. Alergăm din nou zombii (din fericire doar virtual), începând de luni, 12 Octombrie, în România (americanii sunt mai grăbiți, încep de Duminică, 11 Octombrie) atunci când AMC va difuza primul episod din Sezonul cu numărul 6, The Walking Dead.

Cursa nu se încheie după ce stingem televizoarele, pentru că Pinii noștri umblători de pe site, pe care îi vei vedea pe harta țării, când sunt evenimente noi, au fost cumva mușcați și ei de zombii. Așa că unii dintre ei arată acum, cam așa:



Combinația dintre umblătorii noștri și walkers de-ai lor, este una dintre surprizele pe care ți-am pregătit-o. Nu ai uitat că avem și un super concurs, unde te premiem cu cei mai cool mergători, tare confortabili și cu siguranță buni  când o rupi la goană după zombii. Detaliile despre cum îi poți câștiga, le afli de aici.

Ne întoarcem însă la umblătorii noștri zombii cu care deocamdată poți doar să te mândrești pe Facebook. E foarte simplu să faci asta: trebuie să intri aici și să descarci poza de la Cover. Apoi o încarci la tine pe profil! De îndată ce se lansează oficial siteul Umblat.ro, Pinii zombii vor apărea pe harta țării (acolo unde îți arătăm ce evenimente au loc) folosesti tag-ul „walkers„.

Continuarea pe: blog.umblat.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii