Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Unul dintre actorii din „Friends” se află la ceas aniversar

ro

11 Feb, 2016 00:00 2094 Marime text

 
Actriţa Jennifer Aniston, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel din serialul „Friends”, îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi, când împlineşte 47 de ani.La această vârstă, are în palmares o mulţime de producţii de succes şi este în continuare considerată a fi una dintre cele mai frumoase actriţe din industrie.
 
Jennifer Anistons-a născut în Los Angeles. Atât tatăl său, John Aniston, cât şi mama sa, Nancy Dow, sunt de profesie actori. Din partea tatălui are descendenți greci, iar din partea mamei, italieni și scoțieni.
 
Pentru rolul lui Rachel Green din sitcom-ul „Friends” (1994–2004) a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award. Serialul a avut un impact cultural uriaş în SUA şi a primit 63 de nominalizări Emmy.
 
În decursul carierei, Jennifer Aniston a jucat rolul protagonistei feminine în zeci de filme de comedie romantică, precum: „The Break-Up”, „Marley & Me”, „Just Go With It”, „Horrible Boses”, toate încasând peste 200 de milioane de dolari în Statele Unite.
 
De-a lungul timpului, actriţa a fost asociată cu mai mulţi actori şi artişti, însă cea mai intens mediatizată relaţie a sa a fost cu actorul Brad Pitt. Cei doi au format unul dintre cele mai de succes cupluri de la Hollywood ani la rând, însă ulterior cei doi s-au despărţit.
 
Sursa foto:nbcnews.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii