Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Se împlinesc cinci ani de la moartea tragică a actriţei Brittany Murphy

ro

20 Dec, 2014 00:00 2746 Marime text


În urmă cu cinci ani, actriţa americană Brittany Murphy s-a stins din viaţă, la vârsta de 32 de ani. Actriţa a fost descoperită în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills. Înainte de a muri, Brittany ar fi prezentat simptomele cuiva care ar fi fost otrăvit cu metale grele: ameţeli, dureri de cap, crampe abdominale, frisoane şi pierderea orientării. Tatăl actriţei a declarat că fiica sa a fost otrăvită de către spioni guvernamentali, drept răzbunare pentru sprijinul pe care starul l-ar fi oferit unui informator. Ca urmare a acestor afirmaţii, tatăl lui Brittany a cerut realizarea unui test, din care a reieşit că moartea actriţei ar fi putut fi produsă de un tip de otravă pentru şoareci. Potrivit raportului iniţia, vedeta a murit din cauze naturale.

La cinci luni de la decesul lui Brittany, soţul acesteia, scenaristul Simon Monjack, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viaţă.

Despre Brittany Murphy

Brittany Murphy s-a născut pe 10 noiembrie 1977, în Atlanta, Georgia. Potrivit Wikipedia, a crescut alături de mama sa, în New Jersey, dar în Los Angeles, şi-a început cariera de actriţă. A debutat în comedia „Clueless” şi a continuat cu roluri de televiziune. Dintre cele mai importante filme în care a jucat amintim „Girl, Interrupted”, „Don’t Say a Word”, „8 Mile”, „Sin City”.
A fost propusă pentru Premiile Anny, pentru interpretarea vocală din „King of the Hill”. Brittany, în decursul carierei, şi-a împrumutat vocea mai multor personaje animate. Ultimul film în care a jucat a fost „Abandoned”. Vedeta a uimit publicul prin măiestria cu care şi-a construit personajele.

Sursa foto: www.usatoday.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii