Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că…. La această dată prezentatorul Mircea Badea împlinește o frumoasă vârstă?

ro

24 Feb, 2021 00:00 1432 Marime text
  • După ce a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, Mircea Badea a debutat la Radio Total în 1993, unde era directoare o prietenă a mamei sale, Jeana Gheorghiu.
Mircea Radu Badea (n. 24 februarie 1974, București, RS România) este un om de televiziune român. Este realizatorul emisiunii În gura presei, la postul de televiziune Antena 3. A jucat de asemenea ca actor în câteva filme și a avut o activitate publicistică la Jurnalul Național. Este un critic constant al puterii politice din România.

Deși Mircea Badea a declarat la începutul mediatizării proiectul de la Roșia Montană, Alba că nu este: „nici pro, nici contra”, atacându-i verbal pe protestatari numindu-i: „isterici plătiți”; declarațiile sale continuând cu: „Acum au descoperit și ei subiectul, până acum au stat în budele din Centrul Vechi, inundați în alcool”, acesta a declarat ulterior că este împotriva proiectului și că proiectul este de fapt împotriva lui Băsescu, scrie wikipedia.org.

După ce a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, Mircea Badea a debutat la Radio Total în 1993, unde era directoare o prietenă a mamei sale, Jeana Gheorghiu.

Și-a început cariera în televiziune prezentând emisiuni la diferite posturi românești: Tele 7 abc (unde a debutat, descoperit de Mihai Tatulici și Jeana Gheorghiu), Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV, alături de Teo Trandafir. Cei doi formau un cuplu în emisiuni de divertisment precum „Bună dimineața, România” la Tele 7 abc din 1994 și apoi „Dimineața devreme” și „Teo și Mircea Șou” la Antena 1, între 1997 și 2000.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii