Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Iubită de publicul din România, Laura Stoica ar fi împlinit, astăzi, 48 de ani

ro

10 Oct, 2015 00:00 3312 Marime text
Talentul, personalitatea puternică, dar şi frumuseţea au transformat-o într-una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Este vorba despre Laura Stoica, care, astăzi, ar fi împlinit 48 de ani.
 
Cântăreaţa de muzică pop-rock Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie. Pasionată de muzică, a absolvit cursurile de canto clasic, la Şcoala Populară de Artă din Târgovişte. De asemenea, în 2000, a absolvit Facultatea de Teatru, Secţia Arte, din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti.
 
S-a lansat în anul 1990, în cadrul Festivalului de la Mamaia, unde a obţinut premiul I cu melodia "Dă, Doamne, cântec". Un an mai târziu, a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar piesa "Un actor grăbit" a fost aleasă piesa anului 1991. Primul album din cariera muzicală, "Focul", a fost lansat în 1994.
 
La data de 9 martie 2006, Laura Stoica şi logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu, şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie. Şoferul unei Dacii Papuc a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit violent autoturismul în care se aflau cântăreaţa şi logodnicul ei. Laura Stoica a murit pe loc.
 
Cu trecerea anilor, numărul admiratorilor ei a crescut constant.
 
Sursa foto: jurnalul.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii