Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, Robbie Williams, câștigător al premiilor BRIT...

ro

13 Feb, 2016 10:17 2365 Marime text
Robbie Williams - cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT - împlineşte, astăzi, vârsta de 42 de ani.
 
Şi-a început cariera muzicală ca membru al formaţiei Take That, în 1990. Înainte de a cânta în trupa Take That, Robbie Williams a lucrat ca agent de vânzări pentru o firmă de geamuri. În 2002, a semnat un contract cu EMI, în valoare de 80 de milioane de lire sterline. După semnarea contractului, artistul a declarat la o conferință de presă: „Sunt mai bogat decât speram vreodată că o să fiu!". Doi ani mai târziu, a fost votat „Cel mai bun artist al anilor 90”.
 
Robbbie Williams a intrat în Cartea Recordurilor deoarece, în mai puţin de o zi, a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006. În decursul carierei, a
câștigat 17 premii, dintre care cinci alături de formaţia Take That.
 
Anul trecut, Robbie Williams a concertat în România. „Permiteți-mi să mă prezint - sunt Robbie Williams și, pentru următoarele două ore, sunteți ai mei”, a fost prima dintre replicile cu care a electrizat şi a amuzat publicul român. „Nu știam că sunt așa cunoscut aici. Adică... știu că sunt celebru în Anglia... dar... nu mă așteptam să fiți atât de mulți”, a spus el.
 
Sursa foto: express.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii