Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Artistul care îşi sărbătoreşte ziua de naştere o dată la patru ani...

ro

29 Feb, 2016 00:00 1242 Marime text


Persoanele născute pe 29 februarie au ocazia să îşi serbeze ziua de naştere o dată la patru ani. Şansele ca un om să se nască pe 29 februarie sunt de una la 1.461. În întreaga lume, în jur de 4 milioane de oameni îşi sărbătoresc ziua de naştere astăzi. În unele ţări, cei născuţi pe 29 februarie îşi marchează ziua pe 28 februarie, iar alţii pe 1 martie, unii devenind majori, legal, când împlinesc 18 ani fie cu o zi mai devreme, fie cu o zi mai târziu. Printre vedetele care sunt născute astăzi se numără şi rapperul american Ja Rule.
 
Muzicianul american Ja Rule, al cărui nume real este Jeffrey Atkins, s-a născut în Queens, New York, pe 29 februarie 1976. Şi-a început cariera ca rapper în 1994, împreună cu grupul Cash Money Click. În timp, a devenitun artist hip-hop de talie mondială.
 
Cunoscut pentru melodii precum „Holla-Holla" şi „I'm real”, Ja Rule a lansat şapte albume de studio şi a vândut peste 20 milioane de exemplare în întreaga lume. De-a lungul carierei, a colaborat cu Ashanti, R. Kelly, Charlie Baltimore, Christina Milian, Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Jay Z, Lil Wayne, Snoop Dogg, Justin Timberlake. De asemenea, Ja Rule a interpretat roluri în producţii precum „Turn it up", „Half past Dead", „The Chronicles of Riddick”.
 
Sursa foto:gq.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii