Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că...? Actrița Cristina Ciobănașu împlinește astăzi 24 de ani

ro

24 Sep, 2020 00:00 1317 Marime text
  • Actrița Cristina Ciobănașu, cunoscută din serialele „Pariu cu Viața” sau „Sacrificiul” împlinește astăzi 24 de ani.
 
Cristina Veronica Ciobănașu, cunoscută mai ales ca Cristina Ciobănașu (n. 24 septembrie 1996, Vorona, Botoșani) este o actriță, cântăreață, dansatoare și poli-instrumentistă română, devenită cunoscută atât național cât și internațional, odată cu interpretarea personajului „Anca Anghel” din serialul muzical Pariu cu viața, realizat de Ruxandra Ion și difuzat pe postul de televiziune Pro TV din România. Cunoscută și sub pseudonimul de Criss, este de asemenea membră fondatoare a formației dance pop-rock Lala Band și a trupei ONE, potrivit wikipedia.org.
 
Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie. Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină). Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.
 
În 2008 a participat la Dansez pentru tine. Echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul micuței din Botoșani, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Cu toate că a ieșit printre primii din competiție, povestea ei abia acum începea. Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o în cadrul emisiunii. A invitat-o pe Cristina la o discuție la dumneaei în birou și a îndrăgit-o imediat pe fetița de 11 ani. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia.
 
În 2008, la scurt timp după mutarea în București, Cristina a fost distribuită în rolul Monicăi (personaj episodic) în comedia Îngerașii. După „Îngerașii” a continuat colaborarea cu Acasă TV și MediaPro Pictures, fiind distribuită în roluri co-principale în producții precum Aniela (Julieta) și Iubire și onoare (Noor el Jisr). În 2011, în urma unui casting organizat de MediaPro Music și MediaPro Picturespentru Pro TV, Cristina a intrat în trupa Lala Band, și a fost distribuită în rolul Ancăi Anghel în serialul muzical Pariu cu viața.
În 2019, Criss s-a alăturat distribuției serialului Sacrificiul, în rolul lui Iris Zamfir.
 
Cristina Ciobănașu și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012. Începând din 2014 cei doi sunt logodiți, dar au anunțat că nu intenționează să facă nunta în perioada următoare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii