Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Paul Walker, starul din „Fast and Furious”, ar fi împlinit, astăzi, 42 de ani

ro

12 Sep, 2015 00:00 2155 Marime text
Paul Walker, starul din seria care a produs sute de milioane de dolari, „Fast and Furious”, ar fi împlinit, astăzi, 42 de ani.
 
Actorul s-a stins din viaţă la vârsta de 40 de ani, într-un accident rutier, împreună cu prietenul său Roger Rodas. Paul Walker a lăsat în urma sa o fiică de 15 ani, Meadow Rain, pe care o avea cu fosta lui prietenă Rebecca Soteros.
 
Responsabilă pentru cariera sa din domeniul televiziunii este Cheryl, mama lui, care a văzut în Paul Walker potenţialul unui model de reclame şi, ulterior, de actor. Şi-a luat masterul în Biologie Marină şi, în afară de câteva cursuri de teatru şi film la care a participat în copilărie, nu a urmat niciun curs special de actorie la nivel profesionist.
 
Serialul „Tânăr şi neliniştit", celebru şi în România, în care a jucat rolul lui Brandon Collins, l-a propulsat mult în domeniul cinematografic. Rolurile mici şi neînsemnate au fost înlocuite în 1998, când a avut un rol important în filmul „Meet the Deedles", urmat de rolul secundar din „Pleasantville". După rolul lui Brian O'Connor din „Fast and Furious", lansat în 2001, cariera lui explodat. Au urmat multe filme în care a avut roluri principale, dar şi producţii pentru care a fost regizor. Filmele „Hours” și „Brick Mansions”, în care a jucat, au fost lansate postum.
 
Sursa foto: latimes.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii