Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O cunoscută vedetă din România împlinește 49 de ani

ro

03 Aug, 2018 00:00 2032 Marime text
Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, la Piatra Neamț, România. Este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune., dar și unul dintre membrii juriului emisiunii „Românii au talent” (Pro Tv).
 
A participat la Revoluția din 1989 și a fost apoi secretara lui Dan Iosif. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu, conform Wikipedia.
 
A fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani (1997–1999).
 
A fost căsătorită apoi timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. În urma divorțului, Mihaela Rădulescu și-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg. După divorț, a început o relație cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 (Neața cu Răzvan și Dani), Dani Oțil.
 
După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii