Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Nunta Prinţului Charles cu Camilla Parker Bowles...

ro

09 Apr, 2015 10:36 7819 Marime text
La data de 9 aprilie 2005, în Marea Britanie, Prinţul de Wales se căsătorea cu Camilla Parker-Bowles. În momentul ceremoniei, alături de Charles, s-au aflat William şi Harry, însă nu şi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Accesul presei a fost interzis la ceremonie, programată să dureze aproximativ 20 de minute.
 
Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles s-au cunoscut în 1970, în timpul unui meci de polo, şi de atunci cei doi au păstrat legătură în permanenţă. După ceremonia religioasă, a urmat o recepţie cu aproape 800 de invitaţi, de cinci ori mai puţini decât au fost la prima nuntă a lui Charles, cea cu Diana. 
 
Charles şi Diana s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase la Catedrala St. Paul, nunta fiind urmărită la televizor de 750 de milioane de oameni. La altar, Diana nu a spus că „se va supune“ prinţului, gestul ei generând senzaţie la vremea aceea. La doar câteva luni de la nuntă, cuplul a anunţat că aşteaptă primul lor copil. Relaţia dintre Charles şi Diana s-a destrămat la numai cinci ani de la căsătorie. Au urmat acuzaţii publice şi dovezi de infidelitate, sfârşite printr-un divorţ mediatizat.
 
Sursa foto: canada.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii