Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uită de aspirină! Tratează migrena cu un amestec simplu şi eficient. Sigur îl ai în bucătărie!

ro

11 Dec, 2016 00:00 2414 Marime text
La un moment dat în viaţă, cu toţii ne confruntăm cu durerile supărătoare de cap. Şi de obicei pentru a combate nesuferita migrenă apelăm la medicamentele sintetice, care au numeroase efecte adverse. Cel mai bine este să optăm pentru produsele naturiste atunci când avem mici probleme de sănătate.
 
Site-ul Sciencedaily, citat de one.ro, susţine că migrenele provocate de deshidratare şi de dezechilibre ale sărurilor minerale din organism pot fi combătute cu un remediu extrem de simplu, eficient şi la îndemâna oricui.
 
Elementele din compoziţie se găsesc în bucătaria oricărei gospodine. Uită de apirină şi alte pastile şi încearcă amestecul format din apă, lămâie şi sare. Reţeta se prepară în câteva minunte: pune într-un pahar cu apă plată zeama de la o lămâie şi două linguriţe de sare roz de Himalaya (este de bună calitate şi conţine aproximativ 80 de minerale). Consumul amestecului minune are rolul de a reechilibra electroliţii din corp, de a combate durerile de cap şi, nu în ultimul rând, de a întări sistemul imunitar.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii