Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Sucul de pătrunjel îmbunătăţeşte digestia

ro

18 Dec, 2014 16:32 1777 Marime text
Sucul de pătrunjel are beneficii importante pentru sănătate, fiind indicat persoanelor cu imunitate scăzută şi celor care suferă de alergii, anemii, afecţiuni hepatice. Pentru a prepara acest suc, se pune în blender o legătură de pătrunjel, iar după mixare, se adaugă apă, până se formează o pastă, care se poate bea. Nu se păstrează mult timp la frigider şi este recomandat să fie consumat înainte de masa principală.
 
Printre beneficiile sucului de pătrunjel se numără îmbunătăţirea digestiei, accelerarea procesului de ardere a grăsimilor, combaterea senzaţiei de foame, reglarea ciclului menstrual, întărirea imunităţii şi curăţarea ficatului. De asemenea, acest suc energizează întreg organismul, reîmprospătează respiraţia şi combate acneea. Se recomandă ca femeile însărcinate şi cele care alăptează să nu consume suc de pătrunjel.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii