Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul de Boli Infecţioase se pregăteşte să facă angajări! Se aşteaptă aprobarea CLM

ro

28 Oct, 2016 00:00 2221 Marime text
    Se anunţă schimbări în ceea ce priveşte personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal (CLM) Constanţa, care va fi supus votului în şedinţa de luni, 31 octombrie, urmează să se modifice câteva posturi, dar şi să se organizeze concurs pentru ocuparea unor locuri rămase vacante.
 
Astfel, conform propunerii proiectului 33, se va modifica „anexa 2, statul de funcţii al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa”, prin transformarea unui post de medic specialist în medic primar, ca urmare a promovării examenului de primariat, precum şi a unui post de psiholog în psiholog specialist, ca urmare a promovării examenului de specialist.
 
„Se menţine utilizarea unui număr de 265 de posturi în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, dintre care trei funcţii de conducere, 33 de medici, zece posturi personal medical superior, 113 posturi personal superior şi mediu sanitar, două posturi alt personal cu studii superioare managementul calităţii, 80 de posturi personal auxiliar sanitar, 16 posturi TESA şi opt posturi muncitori“, se arată în proiectul de hotărâre al CLM.
 
De asemenea, se va supune la vot şi scoaterea la concurs a nouă posturi vacante aprobate prin HCL 258/31.08.2016, după cum urmează: două posturi vacante de medic specialist - specialitatea anestezie şi terapie intensivă, Compartiment Terapie Intensivă, două posturi vacante de asistent medical Pl - Camera de Gardă, un post vacant de asistent medical PL - Farmacie, un post vacant de infirmieră - Secţia Clinică de Boli Infecţioase Copii, un post vacant de îngrijitoare - Compartiment Boli Infecţioase HIV/SIDA, un post de garderobier Camera de Gardă şi un post vacant de economist II - Serviciul Achiziţii Aprovizionare, Tehnic, Administrativ, Transport. Ocuparea posturilor vacante din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa se va realiza cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate pentru anul 2016, prin concurs organizat de unitatea medicală.
 
„Se mandatează primarul municipiului Constanţa să desemneze un membru în comisia de concurs pentru cele două concursuri de medici specialişti specialitate anestezie şi terapie şi să semneze decizia de constituire a comisiilor de examinare pentru posturile de medici specialişti specialitatea anestezie şi terapie intensivă prevăzute la art. 1“, se arată în proiectul de hotărâre pe care îl vor vota consilierii locali luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii