Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Sarea de Himalaya, întrebuinţări medicinale şi beneficii

ro

29 Jun, 2015 00:00 1660 Marime text
Recomandată persoanelor care ţin cură de slăbire sau o dietă sănătoasă, sarea de Himalaya are numeroase beneficii pentru organism. Conţine mult mai puţin sodiu decât cea pe care o consumăm de obicei, 84 de minerale, inclusiv fier şi iod. Acest tip de sare menţine echilibrul electrolitic şi cantitatea de apă atât din interiorul, cât şi din exteriorul celulelor, iar refluxul acid este redus şi păstrat în stare normală.
 
Deoarece stimulează absorbţia nutrienţilor şi creşte metabolismul, sarea de Himalaya este recomandată în dieta celor care doresc să piardă în greutate. În plus, această sare ajută la dizolvarea şi la eliminarea toxinelor, inclusiv a metalelor grele din organism, fiind favorizată pierderea în greutate. Tot ea reduce semnele îmbătrânirii şi îmbunătăţeşte calitatea somnului. 
 
Printre alte beneficii se numără prevenirea îmbătrânirii premature şi îmbunătăţirea structurii oaselor. În acelaşi timp, sarea de Himalaya este ideală în cazul crampelor musculare, mai ales după practicarea sporturilor sau a efortului fizic. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii