Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Despre ceaiurile care te ajută să slăbeşti

ro

23 Jun, 2016 00:00 2165 Marime text


Ceaiurile din anumite plante stimulează metabolismul şi chiar pot să prevină apariţia celulelor de grăsime. Ceaiul verde, de exemplu, este ideal în curele de slăbire, deoarece are puternice proprietăţi diuretice. Acesta contribuie la curăţarea organismului de toxine, stimulează arderea grăsimilor şi oferă energie. Ceaiul Oolong este un ceai chinezesc foarte popular, cunoscut pentru faptul că intensifică arderea grăsimilor. Acest ceai are un parfum floral, asemănător cu cel al ceaiului verde şi este foarte gustos.
 
Şi ceaiul de mentă ajută la curăţarea intenstinelor şi este recomendat pentru tratarea problemelor digestive. Există studii potrivit cărora ceaiul de mentă poate inhiba apetitul şi este foarte eficient în curele de slăbire. Pe de altă parte, ceaiul alb previne formarea celulelor grase, numărându-se printre ceaiurile cele mai bogate în antioxidanţi şi substanţe nutritive. Ingredientele pe care le conţine îl transformă într-un ceai dietetic extraordinar pentru sănătate.
 
Ceaiul de cozi de cireşe pe lângă faptul că are beneficii în curele de slăbire este aliatul numărul 1 al celor care suferă de infecţii urinare. Tratează o mulţime de afecţiuni având efect diuretic şi depurativ prin capacitatea sa de a elimina depozitele de grăsime. Ceaiul Rooibos, consumat cu regularitate, reduce hormonii de stres şi acumularea de grăsime în organism. De asemenea, tratează afecţiuni precum hipertensiunea, diabetul şi bolile cardiovasculare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Oana P. 31 Jul, 2018 11:22 Eu beau ceai hello slim si observ c am scazut in greutate. Sunt multumita de rezultatele obtinute si cred ca o sa continui. Inainte bea ceai verde care si ala ma ajuta, dar imi dadea energie prea mare simteam o stare de neliniste.