Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţeta care te ajută să te laşi de fumat

ro

14 Sep, 2016 00:00 2104 Marime text
Fumatul este privit de milioane de români ca un viciu acceptabil, aproape inofensiv, însă efectele pe termen lung ale tutunului asupra sănătății pot fi devastatoare. Dacă şi dumneavoastră v-aţi pus în gând să renunţaţi la ţigări, însă nicio metodă nu v-a ajutat până acum, noi vă propunem următorul remediu. 

Puneți o linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecați-o cu un pahar de 250 de ml de apă. Se amestecă până când bicarbonatul de sodiu este complet dizolvat. De fiecare dată când simțiți nevoia să fumați, clătiți-vă gură cu acest amestec și apoi înghițiți.
Puteți purta acest amestec cu dumneavoastră într-o sticluță și îl puteți folosi oriunde ați merge, ori de câte ori simțiți nevoia de a fuma. La început, cu siguranță veți fi reticenți în a folosi această metodă, însă, după prima utilizare, nevoia de a vă aprinde o țigară va fi mult diminuată, ajungând în câteva zile să nu mai fie deloc, scrie doctorulzilei.ro.

Datorită proprietăților sale uimitoare, bicarbonatul de sodiu acționează că un inhibator al acestei dorințe, ajutând organismul să elimine acumulările de substanțe nocive care au acaparat întregul corp de-a lungul anilor în care ați fumat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii