Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Remedii naturiste pentru combaterea astmului

ro

14 Jul, 2015 13:02 2272 Marime text
Astmul este o boală care afectează mulţi adulţi, dar şi copii, şi poate fi provocat de aerul rece sau uscat, de fum, stres şi de mulţi alţi factori. Simptomele de astm pot fi tratate acasă, cu ajutorul remediilor naturiste. Unul dintre aceste remedii se referă la inhalarea de aburi fierbinţi şi săruri dizolvate. Această metodă ameliorează şi relaxează bronhiile căilor respiratorii.
 
Ghimbirul este un remediu natural pentru multe afecţiuni, una dintre ele fiind astmul. Acesta reduce inflamaţia căilor respiratorii şi are efect relaxant asupra muşchilor. Unele dintre substanţele conţinute de ghimbir sunt extrase şi folosite pentru a prepara medicamente pentru tratarea astmului. Ceapa, la rândul ei, este o legumă cu proprietăţi antiinflamatorii, care suprimă spasmele căilor respiratorii, reduce frecvenţa şi durata crizelor de astm.
 
Ardeiul iute conţine capsaicină, care îi dă gustul picant şi are proprietăţi antiinflamatorii. Consumul de ardei iute eliberează căile respiratorii şi astfel uşurează respiraţia. Persoanele ce suferă de astm şi care consumă cafea regulat au mai puţine şanse de a face un atac de astm, spre deosebire de cei care nu consumă deloc. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii