Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

centrulnatura.ro Intenția și creația

ro

07 Sep, 2021 00:00 2372 Marime text

 
  • Să nu mai așteptăm ca ceva din exterior să fie creat ”miraculous” și să ”ne trezim” pentru că se întâmplă ceva – ci să începem să creăm din interiorul nostru.

Nu există o singură Realitate.
Nu există o singură Lume sau un singur Univers.
Pentru că fiecare dintre noi ESTE UN UNIVERS, O LUME, O REALITATE.
Suntem LUMI DIFERITE care împărtășim același spațiu și timp. ATÂT.
Iar TREZIREA și ILUMINAREA începe când fiecare dintre noi – LUMEA NOASTRĂ INTERIOARĂ ”SE ILUMINEAZĂ” și devine conștientă de MINUNĂȚIA și FRUMUSEȚEA care este și a fost dintotdeauna.

Suntem stăpâni energetici peste MILIARDE de celule din corpul nostru – mici ”supuși” care ne servesc tăcuți și eficienți – dar și protestează atunci când sunt ”abuzați” și chinuiți.

Când vom conștientiza RESPONSABILITATEA pe care o avem pentru propriul nostru corp – pentru ceea ce introducem în el – prin alimentație, prin băuturi, prin aerul pe care îl respirăm, prin substanțele pe care le punem pe piele, prin energiile oamenilor cu care ne înconjurăm, prin casele și locurile în care alegem să locuim – ne vom asuma MĂREȚIAputerii care suntem cu toții.

Deși suntem ”dresați” de mici să fim servitori și sclavi (asta suntem învățați de părinții și profesorii noștri la școală, ”să fim cuminți”, să ”ținem capul plecat” și ”gura închisă„) – atunci când curățăm suficient toxinele din corpul nostru fizic, prin magia fructelor și legumelor vii – începem să realizăm că dintotdeauna am fost STĂPÂNI.
Stăpâni ai LUMII NOASTRE PROPRII – o lume uriașă – atât de celule (în planul fizic), cât și de gânduri și emoții – în planul energetic.

Fiecare dintre noi suntem UN UNIVERS de experiențe – care vin dinspre strămoșii noștri și care se amplifică cu fiecare trăire și cunoaștere pe care o dobândim în această viață.

Suntem proiectați să trăim vieți lungi – să avem timp să învățăm și să aplicăm practic tot ceea ce experimentăm.
Abia către 50 de ani o ființă umană este suficient de ”matură” și experimentată să poată începe să ia decizii conștiente – lovindu-se la fiecare pas de obstacole, greșind și corectându-se pe parcurs.

Avem nevoie de zeci și mii de repetiții să putem stăpâni sau măiestri anumite abilități.

Orice însușire pe care o avem SE ÎNVAȚĂ și SE PERFECȚIONEAZĂ în timp.
Așa încât – AVEM NEVOIE DE TIMP!
Dacă viața umană se termină la 60 sau 70 de ani – n-am avut timp nici măcar să ne dăm seama ce s-a întâmplat cu noi!

Sau realizăm CE AM GREȘIT – dar nu mai avem timp fizic să corectăm greșelile.

Mulți oameni de știință, în special în Rusia, unde studiile despre longevitate au fost îndelungate și minuțioase – au demonstrat că celulele noastre au potențial de a trăi sute de ani – atunci când sunt nutrite bine și ”curățate” bine.

Ca oricare dintre noi – și celulele – cele mai mici ”locuitoare” ale corpului nostru – au nevoie de hrană și igienă – ca și necesități ”de bază” ale vieții.

Este important să învățăm, să experimentăm și să aplicăm timp îndelungat principiile NUTRIȚIEI VII – ale hranei nepreparate termic – sau chiar mai mult decât atat – ale NUTRIȚIEI SIMPLE și în concordanța cu biologia corpului nostru.

FRUCTELE reprezintă alimentele DE BAZĂ pentru ființa umană – iar legumele, doar cele suplimentare.
Restul alimentelor așa-zis ”nutritive” (nuci, semințe, alune, germeni, grâne etc etc) încarcă inutil și excesiv corpul omenesc. ȘI înseamnă DISTRUGEREA potențialului unei plante (vorbim de SEMINȚE – grânele sunt tot semințe – care sunt ORIGINEA plantelor).

Ființa umană este destinată să mănânce fructele și SĂ ÎMPRĂȘTIE SEMINȚELE.

Nu SĂ OMOARE PLANTELE (probabil, după ce am omorât de mii de ani atâtea animale, cu sânge rece, și am mâncat continuu cadavre, deja nu mai vedem clar tendințele noastre distructive).

Alimentele care țin ființa umană în stare vitală și de tinerețe sunt FRUCTELE.

Consumul lor prelungește viața umană și ne ține LUMEA și UNIVERSUL care suntem într-o stare de EDEN – starea în care ne păstrăm creativitatea și curiozitatea copilărească, precum și spiritul de aventură.

Iar întreaga experiență pe care o dobândim în primii 50 de ani de viață ne ajută să nu mai repetăm greșelile care ne-au adus suferință și să nu mai pierdem timpul pe ”căi” umblate – care ne-au irosit energia și puterile.

După 50 de ani – nu prea mai ești dispus să faci multe compromisuri – în ceea ce privește starea de bine interior.
Asculți cu detașare entuziasmul efervescent al celor care ”descopera roata” în fiecare zi.

Și alegi cu precauție continuarea sau nu a acelorași comportamente care în trecut ți-au produs suferință.
De fapt, începi să devii conștient de UNIVERSUL, LUMEA și REALITATEA care ești abia în jur de 50 de ani.
Lăsând la o parte iluziile și ieșind din hipnoza indusă de socialul în care ai trăit. Poate că de multe ori ai văzut IPOCRIZIAîn care te-ai complăcut în anii vieții tale – dar nu ai conștientizat că ai putere să o schimbi și să o transformi.

Poți alege în fiecare minut ca totul din jurul tău să aibă alte semnificații decât cele care ți-au fost impuse.
Matt Kahn – misticul modern – transmite în ultima lui intervenție din luna aprilie – un mesaj minunat despre ”Cheia esențială a INTENȚIEI”.

El spune că fiecare dintre noi putem să schimbăm complet LUMEA și UNIVERSUL care suntem – DIN INTERIOR către exterior – INTENȚIONÂND ca fiecare gest, fiecare întâlnire să aibă alte seminificații decât cele știute.

Nu mă duc ”la muncă” – ci mă duc într-un loc în care sunt plătit să ”stabilesc noi INTENȚII”. Nu fac sarcini repetitive – ci cu fiecare activitate pe care o fac ÎMPRĂȘTII LUMINĂ ȘI IUBIRE tuturor.
Nu trag o pagină la Xerox – ci INTENSIFIC LUMINA pentru binele tuturor.
Nu beau apă – ci cu fiecare gură de apă – ASTĂMPĂR SETEA TUTUROR FIINȚELOR.
Nu îmi mănânc mărul – ci cu fiecare mușcătură – satur foamea tuturor ființelor.
EU INTENȚIONEZ SEMNIFICAȚIA GESTURILOR MELE.
Nu mai ascult de ceea ce mi-a spus cândva că înseamnă un gest sau altul.
CI INTENȚIONEZ SEMNIFICAȚII NOI pentru orice din viața mea.

Matt Kahn glumește când spune că întrebat de prieteni: ”Ce-ai mai făcut?” – el răspunde ”Am participat la curățarea globală a energiilor negative, la purificarea apelor oceanelor și la eliminarea foamei din lume”. Și prietenii uimiți întreabă ”Ai făcut vreo vizualizare sau ești implicat într-un proiect?” iar el răspunde:”Nu, doar am luat masa de prânz!”

Iar prietenii continuă: ”Și funcționează?”
Matt răspunde: ”Nu verific niciodată ce se întamplă la exterior, acolo altcineva decide. În schimb, la interior m-am simțit minunat, iar masa a fost delicioasă!”

Matt spune că INTENȚIONAREA schimbării semnificației obiceiurilor dăunătoare pe care le avem este cea mai bună modalitate de ”purgație” a lor. Acest lucru confuzează EGO-ul, care mereu caută ”justificări”.
Puteți să vă spuneți de câte ori faceți ceva auto-distructiv (fumați, mâncați prea mult, consumați substanțe dăunătoare sau altele etc): ”Intenționez ca de fiecare dată când fac acest lucru, toate ființele vii să fie eliberate de greutățile și obstacolele din viața lor (sau intenționez ca din lume să dispară conflictele, în lume să apară armonia etc).

Cu cât stabiliți intenții spirituale mai înalte pentru activități urâte sau îngrozitoare, pe care le faceți în spatele ușilor închise, cu atât mai mult vă creșteți vibrația, până în momentul în care nu mai rezonați cu ceea ce vă este rușine să faceți.

Nu funcționează forțarea îndepărtării obiceiurilor dăunătoare.
Ci funcționează mai degrabă faptul că dați niște SEMNIFICAȚII ATÂT DE PUTERNICE acestor obiceiuri că vor fi automat ”eliminate” din câmpul vostru energetic.
Când ai terminat cu ceva – NU MAI REZONEZI CU ACEL CEVA.
Poate să fie în nasul tău – vei spune ”Nu, mulțumesc!”
Stabilind intenții pozitive chiar și pentru cele mai atroce lucruri – MODIFICĂM VIBRAȚIA NOASTRĂ INTERIOARĂ.
INTENȚIA ESTE PUTEREA NOASTRĂ DE STĂPÂNI și nu reprezintă o ALEGERE sau o DECIZIE ci O COMANDĂ dată Universului care suntem noi înșine.
PUTEM INTENȚIONA ORICE DORIM.

FERICIREA NOASTRĂ interioară reprezintă TREZIREA UNIVERSULUI CARE SUNTEM.

Când devenim LUMINĂ și ÎMPRĂȘTIEM LUMINĂ în jur prin simplu fapt că existăm, că respirăm, că mâncăm sau ne plimbăm – abia atunci putem să interacționăm semnificativ cu celelalte lumi din jur – care sunt ceilalți oameni, animalele și plantele.
Până atunci – interacțiunile noastre sunt duale, bazate pe schimburi conflictuale și pline de ipocrizie.
Pentru că încercăm să ne acoperim ”golurile” interioare cu ceea ce ”furăm” inconștient (sau conștient) de la ceilalți (energetic, uneori și material).

Așa cum vă spuneam la început – CREAȚIA FERICIRII și TREZIREA începe DIN INTERIOR – și este inutil să așteptăm ceva din exterior.
Putem să o facem – dar vom petrece zeci de ani așteptând ca ceva ”să se întămple”.
Este mai amuzant să acționăm prin INTENȚIONARE.

Tot ce riscați când vă jucați ”de-a INTENȚIONAREA” – este să fiți priviți ca fiind ciudați și prostănaci de către oamenii ce judecă și folosesc INTENȚIA împotriva lor înșiși.

Așa încât – nu aveți ce pierde.
Dacă doriți în viața voastră mai multă ABUNDENȚĂ ȘI BOGĂȚIE – INTENȚIONAȚI ca tot ce vedeți și faceți să fie un simbol al abundenței și bogăției tuturor ființelor.
Dacă doriți mai multă LINIȘTE INTERIOARĂ – INTENȚIONAȚI ca tot ce vedeți și faceți să fie un simbol al liniștii interioare a tuturor oamenilor.
Dacă doriți VINDECARE – INTENȚIONAȚI ca tot ce vedeți să fie un simbol al vindecării tuturor ființelor vii aflate în suferință.

Chiar dacă uitați să intenționați – când vă amintiți – INTENȚIONAȚI ca de fiecare dată când uitați să crească nivelul de iubire și fericire din lume.

Să transformăm luna mai în luna INTENȚIILOR.
INTENȚIONEZ ca de fiecare dată când deschid calculatorul – să se aprindă lumina în sufletele tuturor ființelor vii – pentru binele tuturor.

Intenționez ca de fiecare dată când zâmbesc cuiva – să transmit o rază uriașă de iubire dinspre INIMA galaxiei spre acea ființă.
Intenționez ca fiecare fruct pe care îl consum să ducă la dispariția foamei în toate miliardele de celule ale corpului meu și ale corpului Pământului.
Intenționez ca fiecare respirație a mea să aducă oxigen și putere tuturor ființelor vii.
Intenționez ca oricine citește materialele scrise de mine să primească o invitație interioară la copilărie și la joacă și să se simtă că poate să facă orice și poate întreprinde orice.
Intenționez ca în fiecare secundă să mă simt STĂPÂNA LUMII care sunt și să dau la o parte plasa care m-a ținut în visul de servitor – devenind un alt canal al Iubirii și Luminii DIVINE – sursa Vieții noastre.

Iar alături de Matt Kahn vă invit să citiți cu voce tare următoarea intenție puternică:

INTENȚIONEZ ca din acest moment înainte SĂNĂTATEA, ABUNDENȚA, ILUMINAREA, STAREA DE BINE, PURITATEA, TOTALITATEA, PERFECȚIUNEA, IUBIREA, SIGURANȚA, ÎMPLINIREA, INSPIRAȚIA, PASIUNEA, PACEA, IUBIREA, BUCURIA să se trezească în interior, să radieze în afară, să elibereze întreaga planetă și să reflecte vibrațiile mele cele mai înalte înapoi către mine, pentru a confirma Armonia Universală și Perfecțiunea Cosmică care am fost dintotdeauna, care este AICI, ACUM și se ancorează ca noul meu ”Câmp de punct zero” (de început), pentru binele tuturor și a toate, acum și totdeauna, Amin!


Sursă text: centrulnatura.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii