Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cataplasmele cu ulei de ricin, un remediu eficient pentru afecțiuni feminine

ro

23 Apr, 2022 00:00 2127 Marime text
 Cataplasme. Foto: astrocafe.ro
Cataplasmele cu ulei de ricin aplicate pe abdomen sunt de natura sa detoxifice intregul organism.
Aplicate local, ele pot de asemenea contribui la dislocarea sau dizolvarea formatiunilor canceroase.
 
Uleiul de ricin, cunoscut si sub denumirea de Palma Chirsti, este folosit de secole in scopuri curative, constituind un tratament pe care la intuit Edgar Cayce, cel care l-a si prescris apoi pentru numeroase afectiuni.
 
Cercetarile preliminare asupra cataplasmelor cu ulei de ricin, intreprinse la Facultatea de Medicina George Washington, indica faptul ca ele imbunatatesc functionarea sistemului imunitar, maresc dilatarea si dedurizeaza tesuturile si muschii.
 
Cataplasmele cu ulei de ricin aplicate pe abdomen sunt de natura sa detoxifice intregul organism. Ele pot fi de asemenea utilizate in tratarea sindroamelor dureroase, deplasarilor de disc, tumorilor, tiuitului in urechi, greturilor, inflamatiilor, organelor intarite sau lasate si intr-o multitudine de alte afectiuni.
 
Aplicate local, ele pot de asemenea contribui la dislocarea sau dizolvarea formatiunilor canceroase. Cu precadere au efecte benefice in tratamentul afectiunilor pulmonare, mai ales in cazurile de astm.
 
Pacientii care sufera de afectiuni pulmonare sunt cel mai greu de detoxificat, deoarece multi dintre acestia recurg la inhalatoare, care blocheaza sau retin toxinele in tesutul pulmonar, in loc sa permita congestiei sa fie eliminata sau expectorata.
 
Articolul integral poate fi citit pe Astrocafe.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii