Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arafat - Asistenții medicali din România vor putea face schimb de experiență cu cei din Iordania

ro

18 May, 2017 16:34 1963 Marime text
Asistenții medicali din România vor putea face schimb de experiență cu cei din Iordania, după ce astăzi s-a semnat un memorandum între Ordinul Asistenților Medicali și ai Moașelor cu Consiliul Asistenților Medicali din Regatului Hașemit al Iordaniei. Anunţul a fost făcut de către secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat.
 
Secretarul de stat în MAI consideră că asistenții medicali români vor avea multe de învățat de la cei din Iordania, pentru că în această țară asistenții fac manevre medicale care nu se practică în România.

„Poate o să vă șocheze ce o să vă spun, dar acolo au făcut pași consistenți, perseverenți și foarte mari în ce privește formarea asistenților medicali, evaluarea lor și calitatea asistenței acordate de asistenții medicali, plus împuternicirea asistenților medicali de a face niște manevre, care la noi în România încă nu se fac. Ei au mers după un model mai mult britanic, de zeci de ani de zile, dar au perseverat și au mers foarte bine”, a spus, potrivit Agerpres, Arafat. 




Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii