Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort cu blat de cacao și cremă de zmeură

ro

14 Aug, 2017 08:59 4963 Marime text


Acest tort cu blat de cacao și cremă de zmeură conține crema de zmeură pe care am folosit-o la rețeta de Paris-Brest.

Pentru acest tort avem nevoie de:

  • blat de tort cu cacao, cu diametrul de 26 cm,
  • jeleu de zmeura,
  • sirop de capuccino  de ciocolata,
  • crema de  zmeura,
  • glazura de ciocolata.

Ingrediente sirop de capuccino

  • 750 ml apa
  • 250-300 g zahar
  • 3 plicuri capuccino de ciocolata.

Ingrediente cremă de zmeură

  • 700 g frisca lichida (am folosit aceasta La Dorna)
  • 450 g mascarpone (de exemplu aceasta)
  • 325 g zahar pudra
  • 20 g gelatina

Ingrediente glazură de ciocolată

200 g ciocolata neagra
200 ml frisca lichida.

Modul de preparare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii