Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Musaka cu piure şi carne de curcan

ro

02 Apr, 2017 08:26 2913 Marime text


La felul doi va propun o reteta gustoasa de musaka cu piure si carne de curcan.

Pentru desert vă recomand Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

Ingrediente si preparare piure

  • 9 cartofi medii
  • Lapte
  • Unt
  • Sare
Pregatim un piure putin mai tare decat cel ca si garnitura. Il lasam deoparte sa se racoreasca.

Ingrediente tocatura

  • 1 kg carne tocata de curcan sau ce carne doriti sa folositi
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri pasta de tomate sau 150 ml suc de rosii
  • 150 ml apa
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru uscat (aproximativ 1 lingurita)

Modul de preparare: Musaka cu piure si carne de curcan

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii