Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Pulpa de porc la cuptor cu rozmarin, lamaie si seminte de fenicul

ro

04 Feb, 2016 10:24 2700 Marime text



Imi place mult friptura de porc la cuptor, cu atat mai mult cu cat este condimentata cu rozmarin si seminte de fenicul. Prima data cand am mancat porchetta (friptura italiana obtinuta dintr-un porc intreg dezosat, umplut cu organe si ierburi aromate, nelipsite fiind rozmarinul si feniculul) m-a uimit gustul minunat al feniculului.

Ingrediente (4 persoane)

  • 1,8 kg pulpa de porc
  • 2 linguri rozmarin proaspat tocat
  • 1 lingura rasa seminte fenicul
  • 4 catei mari usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingura sare
  • 2 lingurite mici coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita rasa piper proaspat macinat
  • 1/2 lingurita coriandru boabe
  • 100 ml supa vegetala
  • 50 ml vin alb demisec
Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii