Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Poale-n brau moldovenesti

ro

19 Dec, 2014 08:45 8438 Marime text


Poale-n brau moldovenesti (branzoaice), placinte pufoase umplute cu branza de vaci. Cine nu a mancat pana acum poale-n brau sau branzoaice, trebuie neaparat sa le incerce macar o data.

Ingrediente (15 bucati)

Ingrediente aluat

  • 500 g faina
  • 240 ml lapte
  • 7 g drojdie deshidratata/25 g proaspata
  • 2 oua medii
  • 60 g unt
  • 90 g zahar
  • 1 varf cutit sare
  • 1 portocala (coaja rasa)
Ingrediente umplutura de branza de vaci
  • 350 g branza de vaci bine scursa
  • 150 g zahar
  • 2 oua medii
  • 2 linguri gris
  • 1 portocala medie (coaja rasa)
  • 50-60 g stafide
  • 1 varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 galbenus de ou + 2 linguri de lapte (pentru uns)
Rețeta completă o găsiți pe http://www.lauraadamache.ro/2014/12/poale-n-brau-moldovenesti.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii