Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Eclere de ciocolata cu crema de ananas

ro

11 Jul, 2016 08:12 2920 Marime text


Eclerul, alaturi de amandina si savarina, este desertul de care nu cred ca m-as putea satura cu una cu doua. De data aceasta am preparat niste eclere mai indraznete, ca sa spun asa. Am adaugat cacao in aluat si le-am umplut cu o crema de ananas.

Ingrediente – Eclere de ciocolata cu crema de ananas (14 bucati)

  • 175 ml apa
  • 50 g unt
  • 100 g faina
  • 2 oua mari
  • 1 lingura cacao (5 g)
  • 1 varf cutit sare
Ingrediente – Crema de ananas
  •  400 g ananas cuburi Sun Food
  • 100 ml sirop de ananas din conserva
  • 4 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 30 g amidon de porumb
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita curcuma
  • 1 baton vanilie (semintele)

Ingrediente – Glazura de ciocolata

  • 8 linguri zahar pudra
  • 2 linguri rase cacao
  • 4-5 linguri apa rece
Modul de preparare îl puteţi găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii