Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici

ro

27 Sep, 2017 09:36 2614 Marime text
 Trebuie neaparat sa incercati aceasta crema de piersici, este deosebit de fina si parfumata. O puteti folosi cu succes si pentru torturi sau prajituri, iar daca va doriti o crema cu o consistenta mai pufoasa, o puteti amesteca cu frisca si puteti adauga in crema finala si cateva cubulete de piersici in compot, bine scurse. Haideti sa vedem impreuna cum se fac aceste cornuri pufoase umplute cu crema de piersici.

Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici – Ingrediente (5 bucati)

Aluat Cornuri pufoase – Ingrediente 

300 g faina
1 ou mediu
130 ml lapte
30 g unt moale
50 g zahar tos fin
10 g drojdie proaspata/4 g drojdie uscata
1 lingurita plina coaja rasa portocala
1 varf cutit sare
10 g unt (pentru uns formele pentru cornuri)
1 galbenus + 2 linguri lapte (pentru uns cornurile)

Crema de piersici pentru cornuri pufoase – Ingrediente

400 g piersici Sun Food (cantarite dupa ce le scurgem)
150 ml lapte
150 g zahar
3 galbenusuri medii
1 ou mediu
40 g amidon de porumb
1 pastaie de vanilie (doar semintele)
zahar pudra vanilat (pentru pudrat cornurile)


Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii