Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Melodia Zilei Nicoleta Nucă, Inna & Antonia - Nu sunt

ro

06 Aug, 2015 00:00 2172 Marime text
Nicoleta Nucă, una dintre fostele concurentele X Factor, a lansat o versiune live a piesei „Nu sunt”, susţinută de colegele ei de la Global Records, Inna şi Antonia, alături de band-ul artistei.
 
După încheierea X Factor, fosta concurentă din echipa lui Ştefan Bănică Jr., Nicoleta Nucă, a fost remarcată de echipa Global Records, cu care a semnat un contract de management.
 
Inna, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut în anul 1986 şi este originară din Mangalia. În 2008, a colaborat cu Play & Win, alături de care a lansat melodia „Hot”, ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din ţara noastră, dar şi din Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia. În prezent, este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică dance şi house din România, susţinând numeroase concerte peste hotare.
 
Antonia s-a născut în anul 1989, la Bucureşti. De la vârsta de cinci ani, a trăit alături de părinţii săi în Statele Unite. În prezent, Antonia este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România. Dintre hit-urile artistei amintim „Marionette”, „Pleacă”, în colaborare cu trupa Vunk, „I Got You”, „Jameia”. În acest an, Antonia a colaborat cu artistul internaţional Jay Sean, cei doi filmând videoclipul piesei „Wild Horses” în România.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii