Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Melodia Zilei Loredana Groza - Risipitor

ro

30 Sep, 2014 00:00 3432 Marime text


Săptămâna trecută, Loredana Groza a lansat videoclipul melodiei „Risipitor”, o piesă cu un mesaj puternic. Noul videoclip prezintă o luptă între artistă şi alter ego-ul ei masculin.
„Asteptarea a luat sfârşit! Vă ofer cu toată dragostea noul meu single şi videoclipul Risipitor. Le mulţumesc talentaţilor mei prieteni şi colaboratori care m-au ajutat, m-au inspirat şi m-au completat”, a scris artista pe pagina ei oficială de Facebook.

Originară din Oneşti, Loredana Groza, la vârsta de 16 ani, a participat la Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia, unde a obţinut trofeul şi, în acelaşi timp, a devenit şi cea mai tânără câştigătoare a premiului de la Mamaia.
În anul 1987, începe seria turneelor în Occident, iar în 1991, câştigă marele premiu al Festivalului Internaţional Bucureşti cu melodia „Dacă pleci”. Pe lângă cariera muzicală, Loredana s-a dedicat şi filmelor. A apărut în „A doua cădere a Constantinopolului”, „Modigiliani”, serialele TV „Regina”, „Aniela” şi „Moştenirea”, precum şi în filmul „Minte-mă frumos”.

În decursul carierei, a lansat numeroase albume, dintre hit-urile ei amintim „Bună seara, iubito", „Extravangaza”, „Le-le”, „Zig-Zag”, „Apa”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florin 08 Feb, 2015 19:53 Te. Ador. Si. Sunt. Fanul. Tau