Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Melodia Zilei Alex Velea, Bogdan DLP, Blvck Matias- Fitzoaso- Official Video

ro

12 Jun, 2021 00:00 1889 Marime text
  • Videoclipul lui Alex Velea a strâns 1.572.417 de vizionări.
  • Piesa are deja mii de like-uri şi share-uri. 
Alex Velea se află în Top Trending pe locul trei, cu cel mai nou hit al lui, „Fitzoaso“ .
 
Videoclipul a strâns 1.572.417 de vizionări. Piesa are deja mii de like-uri şi share-uri. Muzica îi aparține lui Alex Velea, iar texul e compus de Alex Velea, Cristian-Valentin Udrea, Blvck Matias

Despre Alex Velea
 
Alexandru Ionuț Velea (n. 13 mai 1984), cunoscut profesional ca Alex Velea, este un cântăreț, vedetă de televiziune și compozitor de muzică pop, câștigător al competiției Star Factory.
 
Încă de mic și-a descoperit pasiunea pentru muzică, începând să cânte de la 9 ani, la 11 ani, devenind elev la Palatul Copiilor. La 16 ani începe să studieze canto clasic, timp de 4 ani.
 
După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory la sfârșitul anului 2003 și după participarea la Big brother, Alex a colaborat cu Anna Lesko la o melodie de pe ediția specială a albumului ei, Pentru tine.
 
A urmat o colaborare cu Anda Adam pentru al doilea album solo al ei, Confidențial. Melodia, intitulată „Ce ți-aș face (Selecta)” s-a bucurat de un mare succes în România, fiind difuzat des pe posturile de muzică, scrie wikipedia.org.
 
Album său de debut, intitulat Yamasha a fost lansat în toamna anului 2006, și se vrea o declarație din partea lui Alex: „Piesele acestea mă descoperă în fața publicului... Ăsta sunt eu...Am încercat să pun pe note gânduri, sentimente, trăiri...'Yamasha' mă reprezintă.” Pentru acest album, Alex a colaborat cu Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo și Don Baxter. De pe album au fost promovate patru piese: „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R), „Când sunt cu tine” (feat. Mandinga) și „Doamna mea”. Yamasha i-a adus acestuia titlul de “Best show“, “Best male” și “Best new artist" la Romanian Music Awards.
 
 Sursa video-captura: Youtube/ Trapanele All Stars
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii