Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Melodia zilei Darren Hayes - Bloodstained Heart

ro

08 Jun, 2015 00:44 3190 Marime text
S-a nascut pe 8 mai 1972 in Brisbane, Queensland, Australia.

Este un cantaret si compozitor australian. Hayes a debutat în 1996 ca solistul trupei Savage Garden.

El este cel mai mic dintre cei trei copii. A început sa cante pentru mama sa, în camera sa de zi la o vârstă fragedă. La Mabel Park High School, Hayes a apărut în musicaluri ca Omul de oţel (joc Jimmy Olsen), în 1988 şi Bye Bye Birdie (joc Albert), în 1989. De asemenea, el a cântat la concertele şcoalii înainte de a absolvi în 1989.

Hayes a refuzat o oportunitate de a asista la o academie de performanţă pentru studia la Universitatea din Queensland. 

Savage Garden a început înregistrarea albumului lor de debut în 1995, cu producatorul Charles Fisher. Primul lor single "I Want You", lansat in 1996 a fost cel mai bine vândut single de către un artist australian in acel an.Cel de-al doilea single "To the moon and back" a patruns in topurile din Australia, la sfârşitul anului 1996. Al treilea single "Truly Madly Deeply", a fost cel de-al doilea hit nr 1 si a fost cel mai bine vandut single australian in 1997. Albumul de debut, Savage Garden, a fost cel mai bine vandut album din Australia în 1997 şi a câştigat zece premii ARIA.

Hayes s-a mutat la New York pentru a promova Savage Garden pe plan internaţional în timp ce Daniel Jones, a rămas în Brisbane. Mutarea s-a dovedit a fi de succes cu "Truly Madly Deeply". In 1998. Albumul Savage Garden a vândut şapte milioane de exemplare în SUA pe spatele acestui succes. 
Sursa www.cinemarx.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii