Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interior Store 30 Dormitoare de Lux (document+galerie foto)

ro

30 Jan, 2016 15:54 9202 Marime text


Dormitorul este locul in care cel mai adesea ne regasim, ne relaxam si ne incarcam bateriile pentru o noua zi. Am vazut de-a lungul timpului multe imagini cu dormitoare in diferite stiluri, culori, forme … Cum stim sa ne alegem designul ideal pentru dormitorul nostru? Care este stilul care ni se potriveste? In dormitoarele prezentate mai jos exista o idee pentru fiecare…

1. Eleganta Clasica

Un dormitor in care eleganta si rafinamentul clasic primeaza. Optiunea alegerii unui pat cu o tablie capitonata spectaculoasa si a unor tabureti cu forme rotunjite este completata perfect de baldachinul amplasat pe perete, deasupra patului.

2. Rafinament Clasic

Liniile drepte accentuate de tapiserii clasice, foarte elegante, sunt evidentiate printr-o gama coloristica neutra in tonuri calde de crem. Elementele din lemn masiv in tonuri naturale accentueaza liniile clasice ale interiorului.

3. Nuante elegante

Eleganta nuantelor de albastru este evidentiata si in acest dormitor. Capitonate cu tesaturi cu patternuri clasice piesele de mobilier sunt completate perfect de elementele
inspirate din natura.

4. Simplitate Contemporana

Simplitatea liniilor pieselor de mobilier, finisajele de lemn natural, imbinate perfect cu nuantele albite, accentele minimaliste regasite in acest interior sunt perfect alese pentru a completa liniile si materialele folosite pentru realizarea tavanului.

5. Minimalist

Mocheta cu textura fina si placuta in tonuri neutre, liniile drepte si minimaliste ale pieselor de mobilier, accentele de culoare oferite de lemnul natural, sistemul de iluminat decorativ si tablourile spectaculoase, impreuna cu un mix de drapaje vaporoase sunt cheia succesului acestui dormitor minimalist.

6. Baroc

Succesul unui dormitor in stil baroc este oferit de aglomerarea cu piese de mobilier cu insertii decorative cu finisaje metalice, precum auriu si argintiu. Din secolul al 17-lea, de cand mobilierul baroc era un “must” si pana in prezent, stilul baroc a capatat diferite forme si accente – toate pastrand insa tendinta de aglomerare a spatiului cu mobilier si texturi, dar si accentele metalice de culoare.

7. Eleganta Minimalista

Pentru cei ce iubesc stilul minimalist, aerisit si elegant in acelasi timp, o amenajare in tonuri deschise, cu piese de mobilier in linii drepte este solutia perfecta!

8. Modern

Poezie, precizie, subtilitate, armonie, confort – reteta clasica a rafinamentului! Acestea sunt elementele ce definesc si acest dormitor, ce ofera atat finisaje moderne si spectaculoase, cat si forme
blande si volume generoase.

9. Clasic Minimalist

Formele lirice oferite de piesele de mobilier, eleganta tapiseriilor din piele naturala rosie si finisajele interioare realizate din elemente naturale – ne trimit intr-o atmosfera clasica, cu accente
elegante moderne.

10. Rafinament Contemporan

Elementele elegante asigurate de profilele decorative ale peretilor, liniile curbate ale picioarelor pieselor de mobilier, tapiseriile si bancheta decorativa capitonate din piele sunt imbinate perfect cu finisajele lacuite lucios ale mobilierului, pentru a obtine un dormitor contemporan spectaculos.

11. Clasic Tridimensional

Simplitatea finisajelor interioare si a cromaticii dormitorului este estompata de patul cu tablie tridimensionala din aluminiu turnat si a elementelor decorative utilizate, precum: cuvertura si pernele decorative, tabloul de mari dimensiuni si perdelele vaporoase.

12. Esente naturale

Este minunat sa patrunzi intr-un dormitor sarmant si armonios, in care esentele naturale sa reflecte perfect stilul de viata. Lemnul masiv, fierul forjat si textilele naturale sunt principalele elemente ce definesc acest minunat dormitor.

13. Alb si Negru

Un design urban obtinut gratie efectelor dramatice ale culorilor folosite. Liniile minimaliste vin in completarea designului acestui dormitor in nuante de Alb si Negru.

14. Mix de eleganta

Volumele spectaculoase, tapiseriile elegante, insertiile de oglinda – transforma acest dormitor intrun spatiu unic, exclusivist – pregatit oricand sa ofere confort!

15. Doar Culoare

Vesel, nonconformist, spectaculos… Un design ideal pentru toti cei ce iubesc Culorile!

16. Atmosfera Britanica

Cu o rigoare si un stil atemporal, bazat pe forme clasice si elegante si completat cu accente contemporane, cu tapiserii moi si elemente confortabile, acest dormitor recreeaza atmosfera britanica
plina de rafinament!

17. Caldura si Emotii

Un dormitor spectaculos, cald si primitor, in care ne regasim confortul si intimitatea zi de zi. Liniile pure combinate cu un design contemporan si finisaje in nuante calde asigura succesul designului acestui
dormitor.

18. Impact

Un interior spectaculos in care formele, volumele si culorile creeaza impactul dorit!

19. Natural

Un dormitor cu un design contemporan, in care naturaletea finisajelor, a formelor si a liniilor primeaza. Cateva obiecte decorative vor imbraca perfect camera!

20. Efect Spectaculos

Un dormitor de senzatie nu trebuie sa fie neaparat incarcat sau cu accente clasice. Iata un dormitor cu un design minimalist, dar spectaculos – obtinut printr-o gama coloristica deosebita si o serigrafie
inspirata!

21. Art Deco

Complexitate, rafinament, eleganta – cateva dintre caracteristicile acestui dormitor. Tapiseriile pretioase moi, elementele curbate rafinat, broderiile elegante, lemnul Nubuc si lacuit – sunt un mix perfect pentru acest dormitor cu linii Art Deco.

22. Inspirat

Un design inspirat ce amesteca perfect elemente industriale cu linii minimaliste si accente contemporane.

23. Pur Clasic

Eleganta lemnului este redescoperita in acest dormitor clasic. Tablia din lemn perforata, noptierele cu linii clasice, bancheta decorativa, decorurile peretilor si corpurile de iluminat sunt imbinate perfect intr-un dormitor clasic!

24. Puritatea Albului

Cei ce iubesc eleganta in cele mai pure forme ale ei se vor indragosti de acest dormitor! Peretii capitonati in piele naturala, patul cu linii de un rafinament unic, noptierele cu finisaje ce ne scot din cromatica imaculata a dormitorului – sunt elementele perfecte pentru un dormitor spectaculos!

25. Contemporan

Nuantele de lemn natur lacuit, tapiseria din piele capitonata a tabliei patului, liniile drepte amestecate cu forme usor rotunjite – creeaza un dormitor contemporan simplu si elegant.

26. Armonie si design Contemporan

Pornind de la tablia usor curbata a patului, la catifeaua in culori calde ce imbraca noptierele, de la dressingul cu linii spectaculoase, la decorurile peretilor si la fotoliul cu manere elaborate – intregul dormitor este expresia armoniei si a designului contemporan.

27. Expresia Luxului

Un dormitor care vorbeste de la sine despre lux si rafinament! Corpurile de iluminat de mari dimensiuni cu cristale, capitonarea cu piele naturala a patului si a ramei oglinzii, finisajele metalizate ale ramei patului si ale picioarelor sunt elementele care definesc perfect rafinamentul acestui dormitor.

28. Negru si efecte metalice

Combinatia finisajelor negre cu accentele metalice argintii este solutia perfecta pentru un dormitor rafinat si elegant!

29. Modern Art

O atmosfera intima si confortabila pentru un interior modern. Formele simple, picioarele subtiri si tablourile decorative creeaza un dormitor modern de efect!

30. Forme “Soft”

Culori chic exprimate intr-o varietate de nuante, alaturi de formele confortabile si soft aduc caldura dormitorului.

Pentru o mai bună exemplificare, consultați documentul.

Interior Store
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii