Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginaţia omului nu are limite (galerie foto)

ro

18 Jan, 2014 06:49 5308 Marime text
Chiuveta montată direct pe rezervorul vasului de toaletă

Japonezii, recunoscuţi pentru spiritul lor de economie, au împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură: economisesc apa, folosind-o la toaletă pe cea "uzată" deja, dar şi spaţiu.

Priza "orice poziţie"


Atunci când priza este ascunsă de mobilier sau se află într-un loc mai greu accesibil, nu mai este nevoie să cauţi poziţia exactă pentru a "înfige" ştecherul.


Stick-urile USB "rupe şi împarte"

GIGS.2.GO este un concept practic şi amuzant în acelaşi timp. Patru stick-uri USB grupate într-un ansamblu de dimensiunea unei cărţi de credit. În momentul când ai nevoie de un mediu de stocare, ai rupt unul. Exteriorul fiind din hârtie, stick-ul se poate eticheta comod şi rapid.

Cablurile de alimentare plate


De multe ori ţi-ai dorit să treci un prelungitor pe sub covor, pentru a alimenta un dispozitiv aflat în alt colţ al camerei, dar ai fost dezamăgit de "umflătura" apărută. Cu ajutorul acestei "invenţii" ai scăpat de neajunsurile unui cablu rotund.


Camera foto în frigider


Multă lume ar strâmba din nas: ce, nu pot să deschid uşa frigiderului să văd ce mai e pe acolo? Ei bine, ideea este că poate fi accesată cu ajutorul unui smartphone din supermarket, pentru a şti ce trebuie să mai cumperi.

Pensula care "stă" pe marginea cutiei de vopsea


Pentru cei care obişnuiesc să vopsească, utilitatea unei astfel de pensule este evidentă.


Cana de cafea comestibilă

Obişnuieşti ca la cafea să ronţăi ceva? Poţi ronţăi chiar cana. (S-or fi inspirat de la îngheţate?)

Ceasul care îţi scrie ora

La prima vedere, pare o matrice de litere aranjate aleator. Dar, la apăsarea unui buton, ceasul îţi scrie ce oră este. Ora este scrisă din cinci în cinci minute, însă există patru puncte luminoase în partea de jos a afişajului care aduc precizia la un minut.

Aplicaţia care îţi permite să vezi pe unde mergi în timp ce scrii pe smartphone

Mai e nevoie de explicaţii?

Lingura cu beţişoare

Eşti adeptul mâncărurilor chinezeşti? Acest concept îţi permite să foloseşti acest tacâm la toate felurile de mâncare.

Tastatura lavabilă

Mănânci, bei şi fumezi în faţa calculatorului? Mai mult ca sigur că tastatura ta arată mizerabil. Poţi scăpa de acest lucru cumpărând o tastatura lavabilă, pe care o poţi spăla de câte ori este nevoie.

Eticheta de bagaje care "strigă" numele proprietarului

Te-ai lovit, în cursul călătoriilor, de greutatea depistării bagajelor la sfărşitul unui zbor? Ei bine, cel care a conceput această eticheta mizează pe amabilitatea colegilor tăi de călătorie, care te vor ajuta să intri mai repede în posesia bagajului.

Un aparat de făcut cuburi de gheaţă mai "special"

Afară este cald şi îţi doreşti o băutură cu multă gheaţă. Dacă nu ai un frigider "deştept" care face cuburi de gheaţă, trebuie să te limitezi la clasicele forme umplute cu apă şi puse la congelator? Da, dar cu observaţia că e bine să foloseşti forma din imagine care, la o răsucire uşoară eliberează fără mare greutate câte un cub.

Deschizătorul de sticle care reţine capsa

Este de notorietate faptul că deschiderea unei sticle capsate se face uşor, dar capsa are prostul obicei de a sări unde vrea ea. Cu noul deschizător magnetic, capsa rămâne ataşată şi se poate recupera uşor. 

Cuţitele care intră unul în altul

Ţi se pare că spaţiul ocupat de cuţite este prea mare? Nu găseşti cuţitul dorit atunci când îl cauţi? S-a găsit soluţia: cuţitele care intră unul în altul. Dai un ban, dar ştii că nu-l mai ai!

Tocătorul cu cântar încorporat

Eşti un fanatic al respectării reţetelor culinare? Cu ajutorul acestui tocător poţi pune exact cantitatea dorită în măncare.

Tocătorul cu suport pentru pahar de vin


De fapt, are două funcţii: poţi ajusta lungimea tocătorului sau, îl poţi folosi ca suport pentru o gustare rapidă şi un pahar de vin

Stick-ul care afişează conţinutul

Ai mai multe stick-uri USB şi nu ştii pe care anume se află fişierul pe care îl cauţi? Cu noul stick U Transfer nu poţi să te faci de râs arătând colegilor colecţia ta de poze deocheate în locul prezentării în Powerpoint.

Mai mult, Poţi transfera fişiere intre două astfel de stick-uri fără a avea nevoie de un calculator.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii