Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cosmopolitan Exercitiile lui Nicole Scherzinger pentru un corp tonifiat

ro

25 Sep, 2013 10:02 3564 Marime text
Nicole Scherzinger te invata a facut parte din trupa The Pussycat Dolls, dupa care si-a inceput cariera solo, iar acum este membru in juriul show-ului X Factor din Marea Britanie.

Abdomen tonifiat ca al lui Nicole Scherzinger

Artista foloseste o minge medicinala de 4 kg pentru a face excercii. Tine mingea cu ambele maini la nivelul soldurilor, cu picioarele departate la nivelul umerilor si genunchii usor indoiti. Roteste-ti din aceasta postura trupul la stanga si apoi la dreapta, de 12-15 ori pe fiecare parte. Dupa cateva sedinte, poti incerca acest exercitiu si cu manile ridicate deasupra capului. In acest fel, nu iti tonifici doar abdomenul, ci si bratele.

Citeste si: Ligia Pop, femeia care a revolutionat bucataria romaneasca cu mancarea raw

Brate tonifiate ca ale lui Nicole Scherzinger
Pentru brate frumos definite ca ale artistei, e musai sa faci frecvent flotari. Treci peste prejudecatile ca acesta ar fi un exercitiu doar pentru baieti. Un alt exercitiu pentru brate tonifiate ca ale lui Nicole Scherzinger, pe care il poti repeta cu usurinta in intimitatea casei tale, implica ajutorul unor prosoape mici sau servetele. Din pozitia in care faci flotarile, sprijina-te pe sol de antebrate, iar picioarele (degetele) sprijina-le pe 2 prosoape micute.

Din aceasta pozitie misca-ti trupul in fata, umerii trebuie sa se deplaseze peste coate, care stau bine sprijinite de sol. Picioarele sunt practic trase si ele in fata datorita fortei de alunecare facilitate de prosoape, care aluneca pe parchet. Tine in continuare spatele si genunchii drepti (corpul trebuie sa formeze o linie dreapta) si misca-te in acelasi fel si in spate.

Citeste si: Reguli de stil pentru tinutele cu blugi

Picioare tonifiate precum Nicole Scherzinger
Ei bine, artista face jogging de cel putin 2 ori pe saptamana, cate 30-45 de minute. Chiar daca vremea nu este mereu prielnica, fa jogging macar in weekend, cand ai timp sa alergi in mijlocul zilei. In plus, aerul si peisajul diferit de cel de la sala isi vor face mult bine. Si asta nu e tot: Nicole alearga zilnic si pe banda, la sala, iar atunci cand face exercitii de aerobic pentru picioare, foloseste greutati pentru rezultate vizibile mai rapid.

Ultimul secret al trupului tonifiat al lui Nicole Scherzinger, pe langa exercitiile la sala si jogging, este dansul, uneori cateva ore bune pe zi. Poate ca noi nu avea atata timp la dispozitie sa investim in sport, dar mai putin este mai bine decat deloc.

Citeste si: Cum să obţii un look discret, dar de efect

Sursa: cosmopolitan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii